Τα 7+1 hero products που πρέπει να κρύβει πάντα μέσα η τσάντα μου!

Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα ομορφιάς που βρίσκεις μέσα σε κάθε γυναικεία τσάντα! Είναι αυτά που πραγματικά σε σώζουν την τελευταία στιγμή, ειδικά εάν είσαι busy και πολλές ώρες εκτός σπιτιού!

Εμένα με έχει βολέψει πολύ το μικρό νεσεσεράκι με τα απαραίτητα, τα παντός καιρού όπως λέω, που το κουβαλάω πάντα μαζί μου. Ποια δεν θέλει άλλωστε να φρεσκαριστεί, ακόμα και μέσα στο αμάξι όταν ο χρόνος είναι λιγοστός και μετά το γραφείο μπορεί να προκύψει κάτι; Ένα άρωμα για παράδειγμα

μπορεί να αλλάξει στο λεπτό τη διάθεση σου!

Προτίμησε πολυλειτουργικά προϊόντα, που είναι πρακτικά και έχουν παραπάνω από μια χρήσεις, όπως ένα κραγιόν που μπαίνει ως σκιά και ρουζ, αλλά και εκείνα που θα ανανεώσουν εύκολα το μακιγιάζ σου!

Αυτά είναι τα απαραίτητα καλλυντικά, hero products για να είσαι πάντα alert και να ετοιμαστείς γρήγορα.

#1.DUST+CREAM BODY MIST NOMADIC SPIRITS EARTHLY VIOLET 200ML

To Earthly Violet body mist συνδυάζει νότες από βιολέτα, νερό καρύδας, ροδάκινο,καραμέλα, βανίλια και μόσχο.
Η αρωματική σειρά σώματος Nomadic Spirits της DUST+CREAM αποτελείται από 3 υπέροχα body mists, το Bohemian Pineapple, το Nomad Iris και το Earthly Violet. Η σειρά πρεσβεύει
την απελευθέρωση, την ανεμελιά, την εξερεύνηση και την ανάγκη για ανακάλυψη.
Τα ανάλαφρα και δροσερά αρώματα της θα αναζωογονήσουν με ένα μόνο ψέκασμα την επιδερμίδα. Είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας μιας και η συσκευασία τους δίνει τη
δυνατότητα να τα έχετε παντού μαζί σας. *Προϊόν της Χρονιάς 2022

#2.DUST+CREAM ΚΡΑΓΙΟΝ CREAMY (ΝΟ 10 CORAL LIKE YOU 4GR)

Ελαφριά αίσθηση με πλούσιο ενυδατικό αποτέλεσμα, έντονο χρώμα και ευχάριστο διακριτικό άρωμα. Αποτελεί το κλασικό απόλυτο κραγιόν με κρεμώδη σύνθεση που είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και καστορέλαιο για ενυδάτωση ενώ παράλληλα η εκλεπτυσμένη υφή του απλώνεται εύκολα στα χείλη.

#3.DUST+CREAM – ΜΑΤ ΠΟΥΔΡΑ WAKE UP & POWDER UP

Πούδρα σε compact μορφή, η οποία προσφέρει μεσαία προς υψηλή κάλυψη και αφήνει μεταξένια ματ υφή στην επιδερμίδα. Eίναι ιδανική και για τις λιπαρές επιδερμίδες χάρη στην oil free formula της ενώ παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα καθώς περιέχει υαλουρονικό οξύ. Η φόρμουλα της είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε, προσφέροντας αντιοξειδωτική δράση και η σύσταση της αφήνει την επιδερμίδα φωτεινή, ελαστική και υγιή.

#4.Pixi – Rose Glow Mist

Εμπλουτισμένο με 7 έλαια λουλουδιών, βασικά λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικές ουσίες, αυτό το διφασικό ελιξίριο πλημμυρίζει την επιδερμίδα με φυσική λάμψη. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει την ελαστικότητά της και την προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.Ενυδατώνει και συσφίγγει – Βελτιώνει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας – Διατηρεί την υγρασία του δέρματος.

#5.GROWN ALCHEMIST – Hand Cream: Vanilla, Orange Peel

Ενυδατική κρέμα χεριών σε συσκευασία 65ml, μη λιπαρής σύνθεσης, με βοτανικά εκχυλίσματα, χαρίζει απαλότητα και καταπραΰνει την ξηρή επιδερμίδα των χεριών.

#6.ΚΙΚΟ ΜΙLANO – GLOW FUSION HIGHLIGHTING DROPS

Υγρό highlighter προσώπου. Προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα και ενισχύει τα χαρακτηριστικά της αφήνοντας μια υπέροχη φωτεινότητα. Είναι ξεχωριστό γιατί η φόρμουλά του περιλαμβάνει pearls που ανακλούν το φως και χαρίζουν άμεση λάμψη.

#7.ESSENCE – All About Matt! Oil Control Paper

Έχουν δημιουργηθεί από ειδικό απορροφητικό χαρτί για τη λιπαρότητα εμπλουτισμένο με πράσινο τσάι.

#8.KAHI – Wrinkle Bounce Moisturizing Multi Balm Stick

Πολυλειτουργικό, βαθιά ενυδατικό balm δίνει στο κουρασμένο και ξηρό δέρμα ενυδάτωση και μια δροσερή, λαμπερή όψη κάθε στιγμή.

Πραγματικά με το νεσεσέρ τσάντας θα σωθείς και θα με θυμηθείς!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Mια ματιά ακόμα:

Τι τύπο επιδερμίδας έχεις; Αυτές οι 5 diy μάσκες προσώπου είναι οι ιδανικές! 

Keywords
Τυχαία Θέματα