Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Το μπλουζ της πεταλούδας” και “Θέλω!”

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

ΤΟ ΜΠΛΟΥΖ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

Η φαινομενικά ακίνδυνη παρακολούθηση μιας φοιτήτριας από τη Σαντορίνη οδηγεί τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Μίλτο Οικονόμου στα ίχνη ενός σκοτεινού κυκλώματος ναρκωτικών και πορνείας.

Αδίστακτοι εγκληματίες εισβάλλουν αναπάντεχα στη ζωή του όταν μαθαίνουν τη σχέση του με μια πεταλούδα της νύχτας που γνωρίζει πολλά για την παράνομη δράση τους. Αυτό που ίσως αγνοούν είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να τα βάζεις με κάποιον που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Στη νέα υπόθεση του Μίλτου Οικονόμου, που εξελίσσεται στην Αθήνα και κορυφώνεται στη Μύκονο, κυριαρχούν η νουάρ ατμόσφαιρα στα κακόφημα στέκια της νύχτας και το μαύρο χιούμορ του αντιήρωα πρωταγωνιστή, ενώ οι μελαγχολικές νότες των μπλουζ συνοδεύουν την αφήγηση σαν μουσική υπόκρουση κινηματογραφικής ταινίας.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

ΘΕΛΩ! ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΝΤΑΝΙΕΛΑ

Με το νέο της βιβλίο, η πολυβραβευμένη δημιουργός Ντανιέλα Σταματιάδη, φωτίζει μια ιδιαίτερα γνώριμη κατάσταση με την οποία έρχονται αντιμέτωποι όλοι οι γονείς: καθημερινά χρειάζεται να διαχειριστούν τις άπειρες απαιτήσεις και επιθυμίες των παιδιών τους.

Τι κρύβεται όμως πίσω από τα άπειρα «θέλω» των παιδιών, και ίσως των ενηλίκων;

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Δείτε ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Όταν η αγάπη τολμά να πει το όνομά της” και “Η Χιόνη ζει στο Κάστρο της Χίου”!

Keywords
Τυχαία Θέματα