Τα αγαπημένα παλτό των πιο γνωστών fashionistas- Ποια σχέδια επιλέγουν φέτος;

Κρυώνει ο καιρός και μπαίνουμε σιγά σιγά σε μια πιο χειμερινή διάθεση. Κατεβάζουμε τα παλτό και αναρωτιόμαστε ποια είναι τα σχέδια που θα φορεθούν πιο πολύ φέτος τον χειμώνα. Σήμερα λοιπόν παίρνουμε μια γεύση από το στιλ των πιο γνωστών influencers και ξεχωρίζουμε τα trends που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν.

Η Chiara Ferragni ψηφίζει και φέτος μπεζ χρώμα και επιλέγει ένα παλτό που δεν είναι ιδιαίτερα μακρύ αλλά έχει άνετη φόρμα.

View this post on
Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Η Leonie Hanne επιλέγει μια φανταστική greige απόχρωση και μια πιο oversized γραμμή που μπορείς εύκολα να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Σε μια ακόμα εμφανίσή της η Leonie Hanne ποντάρει σε ένα εκρού παλτό ελαφρώς teddy που συνδυάζει με ρούχα και αξεσουάρ σε παρόμοιους τόνους.

View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Η Αimee Song λέει ένα μεγαλο ΝΑΙ! στο γκρι χρώμα και στα παλτό που είναι αρκετά μακριά και φτάνουν σχεδόν τον αστράγαλο. Το γκρι είναι άλλωστε ένα από τα χρώματα που θα φορεθεί περισσότερο αυτόν τον χειμώνα.

View this post on Instagram

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)

Η Mary Lawless Lee επενδύει σε ένα μακρύ παλτό σε καφέ τόνο με ζώνη στη μέση και ένα ιδιαίτερο print που το κάνει να δείχνει πιο vintage.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Lawless Lee (@marylawlesslee)

H Danielle Bernstein επιλέγει ένα παλτό σε μπεζ τόνο και με αυτόν τον τρόπο μας δείχνει την αδυναμία της στα παλτό σε neutral τόνους, που φοριούνται πολύ φέτος.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα