Τα καλύτερα serums προσώπου!

Ο ορός προσώπου (serum προσώπου), είναι το ιδανικό μέσο για να ενισχύσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας μ’ ένα ισχυρότερο καλλυντικό.

Οι οροί προσώπου είναι καλλυντικά που περιέχουν υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών. Απορροφώνται γρήγορα από το δέρμα σας, είναι σχεδιασμένοι για να προστατεύουν και να ενυδατώνουν το δέρμα σας.

Ένα serum προσώπου είναι ένα εξαιρετικό επόμενο βήμα, μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδάτωση.

Σκεφτείτε έναν ορό ως την ιδανική φροντίδα δερματικών προβλημάτων όπως ο αποχρωματισμός, η θαμπή επιδερμίδα, οι λεπτές γραμμές, η ακμή, και μια ενυδατική

κρέμα ως το κλειδί για την ενυδάτωση του δέρματός σας.

Οφέλη από το serum προσώπου

Παρέχει πιο ορατά αποτελέσματα: Ο ορός έχει υψηλότερη συγκέντρωση ενεργών συστατικών και μπορεί να προσφέρει πιο ορατά αποτελέσματα, σε σύγκριση με άλλα καλλυντικά.

Βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών & των ρυτίδων: Ορισμένα serums προσώπου περιέχουν συστατικά όπως η ρετινόλη που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Προστατεύει το δέρμα σας από ελεύθερες ρίζες & μελλοντικές βλάβες: Οροί με συγκεκριμένα συστατικά (βιταμίνη C, Ε, φερουλικό οξύ, πράσινο τσάι, ασταξανθίνη) και αντιοξειδωτική δράση προλαμβάνουν την εμφάνιση του οξειδωτικού στρες της επιδερμίδας σας που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση και που μπορεί να οδηγήσει σε φωτογήρανση και ρυτίδες.

Καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα: Ο ορός συχνά είναι πιο κατάλληλο καλλυντικό για την περιποίηση επιδερμίδων με τάση ακμής ή λιπαρό δέρμα.

Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα σας: Το σέρουμ προσώπου έχει ελαφρύτερη σύνθεση σε σύγκριση με την ενυδατική κρέμα.

Μερικές κατηγορίες ορών προσώπου

-Αντιγήρανσης
-Ενυδάτωσης
-Βελτίωσης όψης σε κηλίδες και πανάδες
-Για δέρμα με τάση ακμής και ευαίσθητο δέρμα

Ο αντιγηραντικός ορός HYALU B5 SERUM με τη μοναδική ενυδατική του σύνθεση αναπληρώνει τον όγκο, ενυδατώνει, καταπολέμα τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Το δέρμα αποκτά ελαστικότητα, σφριγηλότητα και υγιή όψη.

Το serum κατά των κηλίδων PURE NIACINAMIDE 10 SERUM διορθώνει τις κηλίδες, δυσχρωμίες, υπερμελαγχρώσεις και τον ανομοιόμορφο τόνο δέρματος. Ορατή αποτελεσματικότητα από την 1η εβδομάδα.

Το αντιγηραντικό serum προσώπου με βιταμίνη Β3 και ρετινόλη, το RETINOL B3 αναδομεί την επιδερμίδα, καταπολεμά τις βαθιές ρυτίδες, διορθώνει τις λεπτές γραμμές, λειαίνει την υφή του δέρματος και του χαρίζει φωτεινότητα.

Ο ορός υψηλής συγκέντρωσης EFFACLAR SERUM στοχεύει τα μαύρα στίγματα, τις ατέλειες, τα σημάδια και τους ορατούς πόρους της επιδερμίδας με τάση ακμής. Η σύνθεση του εξυγιαίνει και ανανεώνει την επιδερμίδα.

Ο ορός PURE VITAMIN C10 αναδεικνύει όλη τη λάμψη του ευαίσθητου δέρματος. Διορθώνει τα σημάδια γήρανσης και βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος. Στις 8 εβδομάδες : το 79% παρατηρεί ότι οι ανομοιομορφίες του δέρματος είναι λιγότερο ορατές.*

Το HYDRAPHASE INTENSE SERUM με υαλουρονικό οξύ, εμποτίζει το δέρμα με υγρασία για 24 ώρες και συγκρατεί το νερό για εντατική ενυδάτωση. Το δέρμα αναζωογονείται χάρη στην αναπλήρωση της υγρασίας του.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ορών στην La Roche-Posay, διαλέξτε τον ορό που σας ταιριάζει σύμφωνα με τις ανάγκες του προσώπου σας. Εφαρμόστε το serum, ενισχύστε την περιποίηση του δέρματός σας και αναζωογονήστε το πρόσωπό σας !

*Κλινική αξιολόγηση, 53 άτομα, μετά από 8 βδομάδες

Διαβάστε ακόμα:

Τα χτενίσματα και τα tricks που θα κρύψουν τη ρίζα που έχει βγει ή τα γκρίζα σας!

Πως να απλώσετε το highlighter για να αποκτήσετε ένα φρέσκο και λαμπερό εφέ -Tips που θα σας ξετρελάνουν!

Φτιάξτε μόνες σας το αγαπημένο scrub για τα χείλη της Kourtney Kardashian!

Keywords
Τυχαία Θέματα