Τα μολύβια ματιών που πρέπει να αποκτήσετε αν δεν τα πάτε καλά με τις σκιές

Οι make up artists τη φετινή άνοιξη επαναφέρουν στο προσκήνιο τα μολύβια ματιών. Ναι, το περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο αλλά και στο εσωτερικό του κάτω είναι και πάλι μεγάλη τάση κι εσείς πρέπει να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας με το κατάλληλο.

Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα αλλά κι εκείνο που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα μάτια σας. Μην ξεχνάτε πως το μπλε είναι το χρώμα της χρονιάς ενώ οι λάμψεις είναι πιο επίκαιρες από ποτέ που σημαίνει

πως ένα μολύβι με απαλό shimmer είναι τέλειο για τις βραδινές σας εμφανίσεις. 

Ακολουθούν τα αγαπημένα μας αλλά κι εκείνα που προτιμούν οι celebrity make up artists.

Fenty beauty Flypencil Longwear Pencil Eyeliner: Με απαλή σύνθεση που απλώνετε στα βλέφαρα σαν κρέμα, το συγκεκριμένο μολύβι κυκλοφορεί σε 20 μεταλλικές, ματ, shimmer αλλά και glitter αποχρώσεις.

Lancome Drama Liqui-Pencil: Δεν επιτρέπεται να κοιμηθείτε χωρίς να αφαιρέσετε το μακιγιάζ αλλά αν σας συμβεί το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο μολύβι θα έχει μείνει στη θέση του αφού διαρκεί για 24 ώρες τουλάχιστον.

Make Up Forever Aqua XL Eye Pencil: Ακόμη κι αν κολυμπήσετε φορώντας το, δεν πρόκειται να εξαφανιστεί. Θα το βρείτε σε απίθανες αποχρώσεις και μπορείτε να το απλώσετε αντί για σκιά.

Chanel Le Crayon Yeux: Το σφουγγαράκι που έχει στο πίσω μέρος σας βοηθά να δημιουργήσετε το τέλειο smoky eye look αλλά και να το διορθώσετε αν σας ξεφύγει.

Bobbi Brown Long-Wear Waterproof Liner: Μπορείτε να το απλώσετε άφοβα ακόμη και στο γυμναστήριο ή τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Clinique Quickliner for Eyes: Πρόκειται για ένα κλασικό μολύβι με σφουγγαράκι για όσες αγαπούν το smudge look. Επίσης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ξύστρα αρκεί να περιστρέψετε το πάνω μέρος.

Διαβάστε ακόμη:

H Meghan Markle βρίσκεται στο Λονδίνο και όλοι μιλούν για τα μαλλιά της!

Το iconic χρώμα στα μαλλιά της JLo κρύβει μυστικά και η προσωπική της haircolorist τα αποκαλύπτει

Keywords
Τυχαία Θέματα