Τα off-duty looks των πιο διάσημων supermodels- Ποια παντελόνια προτιμούν το καλοκαίρι;

Τι φοράνε τα πιο διάσημα supermodels του κόσμου στην καθημερινότητά τους, όταν δε βρίσκονται στη δουλειά;

Σε προσωπικές στιγμές ή δημόσιες εξόδους τα μοντέλα που θα δεις παρακάτω προσέχουν πάντα την εμφάνισή τους και προσπαθούν να ακολουθούν τις top τάσεις της μόδας. Ποια είναι τα παντελόνια που προτιμούν στις everyday στιγμές τους αυτό το καλοκαίρι;

Η Gigi Hadid ποντάρει σε ένα τζιν παντελόνι 3/4 και επαναφέρει τα

κάπρι στη ζωή μας. Αν το φοράει η Gigi σημαίνει πως σύντομα θα το δούμε παντού. Το γνωστό μοντέλο ολοκληρώνει το look με απλό μαύρο τοπ και χαμηλά γοβάκια δημιουργώντας ένα comfy και chic look.

H Kendall Jenner λατρεύει τα τζιν παντελόνια και μας το έχει αποδείξει σε πάρα πολλές εμφανίσεις της. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε πρωινή έξοδό της με blue black τζιν παντελόνι, t-shirt και τα αγαπημένα της loafers.

H Εlsa Hosk ποντάρει και αυτή με τη σειρά της στα τζιν παντελόνια και συγκεκριμένα επιλέγει ένα μπλε τζιν στην κλασική αγαπημένη μας απόχρωση και το συνδυάζει με μπορντό στράπλες και πέδιλα.

Η Αlessandra Ambrosio είναι ένα από τα πιο πετυχημένα supermodels σε όλο τον κόσμο και σε αυτήν της την εμφάνιση επιλέγει ριγέ παντελόνα και bralette για ένα σέξι και κομψό look.

Στη λίστα των top supermodels είναι και η Hailey Bieber που πάντα μας εμπνέει με τις στιλιστικές της επιλογές. Το δικό της αγαπημένο παντελόνι είναι αυτό το χαμηλοκάβαλο τζιν σε άνετη γραμμή που το ταιριάζει τέλεια με λευκό t-shirt και loafers σε μαύρο χρώμα.

© Gotham/ GC Images/ MEGA/  Emma McIntyre/ Rachpoot/ Bauer-Griffin /Getty Images/ Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

To συγκλονιστικό φόρεμα της Margot Robbie στην Πρεμιέρα της ταινίας Barbie είναι από τα 60s

All Sheer: Οι διαφάνειες είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού

Το λευκό tank top που λατρεύουν όλες οι influencers- Shopping Guide με τα best of

Keywords
Τυχαία Θέματα