Τα ωραιότερα χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Ήταν η χρονιά του bob η περασμένη και απ’ ότι φαίνεται θα είναι και αυτή που διανύουμε. Αν όμως τελικά δεν αποφασίσατε να κόψετε τα μακριά μαλλιά σας ακολουθώντας την μεγαλύτερη τάση της σεζόν τότε σας έχουμε τα ωραιότερα χτενίσματα ώστε ακόμα και με το μήκος που διατηρείτε να είστε μέσα στα trends.

Όπως θα δείτε στη συνέχεια αρκετές celebrities επιμένουν στο look Ραπουνζέλ κι εμείς τις καταλαβαίνουμε γιατί τα μακριά μαλλιά είναι μεγάλη ιστορία που δεν

θα την πούμε τώρα. Κάποιες μάλιστα όπως για παράδειγμα η Julia Roberts δεν τα αποχωρίζονται και δεν επιτρέπουν στον προσωπικό τους hairstylist παρά να καθαρίσει την ψαλίδα ή να δημιουργήσουν μια διακριτική ασυμμετρία.

Ας τα δούμε λοιπόν:

Kendall Jenner: Sleek Wet Look που επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας αρκετή ποσότητα texturizing spray. Aναδεικνύει το μακιγιάζ, με τον καλύτερο τρόπο και ναι, είναι ότι ωραιότερο και trend για επίσημες εμφανίσεις.

Jennifer Lopez: Οι χρυσές της ανταύγειες έχουν αφήσει ιστορία καθώς και τα mermaid waves που της δημιουργεί ο celebrity hairstylist Chris Appleton.

Julia Roberts: Θα έπρεπε να έχει τιμηθεί με το Best Hair Award αφού ακόμα και με τα φυσικά της μαλλιά είναι τέλεια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει beachy waves τύπου “μόλις ξύπνησα και δεν έχω προλάβει να χρησιμοποιήσω το σίδερο για μπούκλες”.

Emily Ratajkowski: Σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις υιοθέτησε δύο τάσεις μαζί: Και πλεξούδα και αξεσουάρ. Ρομαντική και θηλυκή αποδεικνύει ότι μαθαίνει πολλά από τους μόδιστρους και τους hairtsylists που επιμελούνται τα μαλλιά της στα παρασκήνια των shows.

Angelina Jolie: Επιμένει στο καστανό χρώμα και πολύ καλά κάνει αφού της ταιριάζει όσο κανένα άλλο. Συνήθως έχει ίσια αλλά όχι sleek μαλλιά αφού προτιμά τον φυσικό αλλά όχι επιτηδευμένο όγκο.

Jourdan Dunn: To half-up half-down look ήταν ο νικητής της σεζόν στις επίσημες εμφανίσεις ειδικά όταν συνδυάστηκε με ανάλαφρους κυμματισμούς.

Jessica Biel: Half updo με όγκο στην κορυφή και μαλλιά να πέφτουν πλούσια στο πλάι. Είναι το ιδανικότερο look για βραδινές εξόδους.

Ζendaya: Η βασίλισσα της Ζούγκλας. Όγκος, σφιχτές μπούκλες, χωρίστρα στη μέση και είστε έτοιμες να καταπλήξετε. Το λατρεύουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Τα κραγιόν της νέας σεζόν είναι σχεδόν άχρωμα αλλά τέλεια

Τα λευκά βερνίκια νυχιών που πρέπει να δοκιμάσετε πριν φύγει ο Χειμώνας

Keywords
Τυχαία Θέματα