Τα πασχαλινά looks της Julia Berolzheimer είναι ένα όνειρο! – Πώς θα τα αντιγράψεις;

Αν η Steffy είναι η πιο «φθινοπωρινή» influencer, η Julia Berolzheimer είναι σίγουρα η πιο ανοιξιάτικη. Η γνωστή fashionista είναι ίσως η πιο ρομαντική instagrammer και πάντα καταφέρνει να μας κερδίζει με το στιλ της.

Aν ψάχνεις για έμπνευση αυτό το Πάσχα αλλά κα την άνοιξη γενικότερα σου έχουμε μερικές υπέροχες ιδέες.

#1. Τα λευκά διάτρητα υφάσματα αποκτούν ολοένα και περισσότερους fans αυτή την άνοιξη. Η Julia Berolzheimer επιλέγει ένα λευκό φόρεμα και το συνδυάζει τέλεια

με κολιέ σε layerings.

#2. Δεν μπορείς να διανοηθείς πόσο δημοφιλή είναι φέτος την άνοιξη τα βολάν σε φούστες και φορέματα. Η όμορφη fashionista και επιχειρηματίας επιλέγει ένα υπέροχο σύνολο που αποτελείται από φούστα με βολάν και crop top.

#3. To πορτοκαλί είναι ένα από τα must χρώματα της άνοιξης. Η Julia Berolzheimer συνδυάζει το φόρεμά της με πλατφόρμες και λευκά γυαλιά ηλίου και κερδίζει τις εντυπώσεις.

#4. Τα watercolor prints είναι πάρα πολύ δημοφιλή αυτή τη σεζόν και παίρνουν λίγη από τη φήμη των tie dye, που αγαπήσαμε πολύ τις προηγούμενες σεζόν. Η Julia επιλέγει ένα φόρεμα με μοναδικά prints και το συνδυάζει με λευκά κοκάλινα γυαλιά ηλίου.

#5. Ναι! Ναι! Οι ρίγες είναι ίσως το πιο viral print της φετινής άνοιξης και η Julia τις επιλέγει στο φόρεμά της και μάλιστα σε bold τόνους που ξεχωρίζουν.

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα