Τα ροζ κραγιόν που προτείνουν οι make up artists για τις αρχές του Φθινοπώρου

Το ροζ κραγιόν, σύμφωνα με τους make up artists, ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και επιπλέον σας φτιάχνει τη διάθεση. Ταυτόχρονα είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις και εποχές του χρόνου. Μπορείτε να το φοράτε άφοβα στο γραφείο, στην συνέντευξη για δουλειά, στο γάμο που είστε καλεσμένες αλλά και στο πρώτο ραντεβού. 

Ακόμη και τις μέρες που μαζεύετε τα μαλλιά σας σε ένα messy bun και απλώνετε μια κρέμα με χρώμα στην επιδερμίδα σας το ροζ κραγιόν θα φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπο και θα σας χαρίσει ένα full make up look. 

Οι ειδικοί λένε πως μια ροζ απόχρωση με κοραλλί ή μπλε υποτόνους είναι το πλέον κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας  ενώ στις βραδινές εμφανίσεις ένα δυνατό φούξια θα σας σώσει.

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας:

Maybelline New York SuperStay Matte Ink Lip Color, Inspirer: Μια ροζ-μοβ απόχρωση που θα παραμείνει στα χείλη σας αναλλοίωτο για ώρες. Ιδανικό για το πρωί στο γραφείο αλλά και την πιο επίσημη εμφάνιση σας.

MAC Lipstick Matte, Candy Yum Yum: Έντονο και ζωηρό με μπλε υποτόνο που κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας.

NYX Extra Creamy Round Lipstick, Hot Pink: Ζωηρό και λαμπερό αναδεικνύει το μαύρισμα σας με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.

Bobbi Brown Crushed Liquid Lipstick, Peach & Quiet: Μια απόχρωση που κινείται ανάμεσα στο ροδακινί και το κόκκινο. Αφήνει ένα βελούδινο φινίρισμα και πλούσιο χρώμα.

Seventeen Matte Lasting Lipstick, No 51: Πρόκειται για το απόλυτο ροζ χρώμα που χαρίζει στα χείλη μια τριανταφυλλένια όψη, ρομαντική και sexy μαζί.

Erre Due Full Color Lipstick, No 422: Μια φούξια απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα τόσο με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα όσο και με τη μαυρισμένη.

Korres Morello Creamy Lipstick, Golden Pink: Απαλή ροζ απόχρωση με έντονη λάμψη που αφήνει τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα χάρη στο έλαιο από βύσσινο που περιέχει στη σύνθεση του. Παράλληλα παραμένει σταθερό για ώρες.

Διαβάστε ακόμη:

Τα hairstyles που πρέπει να προβάρετε γιατί θα τα δείτε παντού τους επόμενους μήνες

Τα ωραιότερα black and white nail art σε περίπτωση που βαρεθήκατε τα neon των διακοπών σας

Keywords
Τυχαία Θέματα