Τα τρυφερά λόγια του Ετεοκλή Παύλου για την Ελένη Χατζίδου και την κόρη τους!

Το μεσημέρι του Σάββατου (28/09) ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μαζί σου” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Τατιάνα Στεφανίδου. 

Φυσικά ο αθλητής αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου και στη νεογέννητη κορούλα τους. Μίλησε για τον τοκετό, αλλά και για την ευθύνη που νιώθει για το μεγάλωμα της μπέμπας.

“Όταν περιμένεις έξω και δεν ξέρεις τι γίνεται έχεις μεγαλύτερο άγχος. Μέσα ήξερα ότι θα κρατάω το χέρι της γυναίκας μου. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα, να βοηθήσω, αρκούσε να της κρατάω το χέρι της, να είμαι εκεί, να βρίσκομαι στο πλευρό

της. Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Αξίζει να το ζήσεις.

Το γεγονός ότι είμαι πατέρας και έπιασα το παιδί μου στην αγκαλιά μου, πέρα του ότι είναι ο καρπός του έρωτα μου με τη γυναίκα μου και είναι ότι πιο όμορφο έχει έρθει στο σπίτι μας, υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι… το να μπορέσεις να μεγαλώσεις ένα παιδί, είναι ένα δώρο που έχουμε όλοι μας που συνεισφέρεις εσύ… πλάθεις αυτόν τον άνθρωπο. Εσύ είσαι υπεύθυνος για την ανάπτυξή του. Κοινωνικά είναι κάτι τρομερά μεγάλο. Η ευτυχία που έρχεται στο σπίτι είναι μοναδική.”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Αννίτα Πάνια έδιωξε καλεσμένο από την εκπομπή της: “Στο σπίτι σου, τελείωνε…” 

Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, Άγγελο! 

Δημήτρης Παπανώτας: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από τον Alpha! 

Keywords
Τυχαία Θέματα