Τάσος Μπουγάς: «Είχα συλλογή από πούρα, αλλά… τα κάπνισα!»

Ο δικός μας… πλανητάρχης, Τάσος Μπουγάς μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και στην Μαρία Κοκολάκη, για την πανδημία, το τσιγάρο, αλλά και τη νέα γενιά τραγουδιστών.

«Το πλανητάρχης προέκυψε από ένα τραγούδι που έγραψα για τον Κλίντον, την Μόνικα και τον λεκέ. Το τσιγάρο δόξα τω Θεώ το έχω κόψει κάπου 5 χρόνια κλείνω. Πούρα ανάβω. Συλλογή από πούρα είχα, αλλά τα κάπνισα. Τα πιο πολλά τα έχω καπνίσει», δήλωσε ο Τάσος Μπουγάς, μια ατάκα που έκανε τους πάντες στο Πρω1νό

να γελάσουν.

«Την ημέρα που δούλεψα στην Ξάνθη, ανακοινώθηκαν την επόμενη τα πρώτα μέτρα για τον Φεβρουάριο. Από τότε δεν ξαναπήγα για δουλειά. Φοβάμαι. Τον Τάσο τον θέλω και για του χρόνου εγώ», ανέφερε ο τραγουδιστής σε σχέση με την πανδημία.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμα πως υπάρχουν πολλοί καλοί τραγουδιστές, αλλά σε μια άσχημη εποχή. «Λυπάμαι που το λέω γιατί ακούω φωνές και παρακολουθώ που τραγουδάνε. Είναι κρίμα», ανέφερε ο Τάσος Μπουγάς.

Ο Τάσος Μπουγάς δεν αποκλείει τα είδη της μουσικής και έχει ακούσει και τραπ, το θέμα καθώς λέει δεν είναι αν του αρέσει του ίδιου, αλλά στην νεολαία. Ο ίδιος πιστεύει ότι δεν θα κρατήσει για πολύ. Όσο για τα social media, ο Τάσος Μπουγάς έχει Facebook όπου του στέλνουν διάφορα, αλλά εκείνος απαντά πάντα στον πληθυντικό.

Δείτε όλα όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Παππά: «Το καλοκαίρι έβγαινα με κάποιον που πήγαινε σε πάρτυ για 20χρονα… ξενέρωσα»

Η Μαρία Μιχαλοπούλου εξομολογείται: «Μπέρδεψα τις πραγματικότητες… Νόμιζα ότι το GNTM ήταν όλη μου η ζωή»

Δύσκολες ώρες για την Γκέλυ Μαυροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα