Τατιάνα Στεφανίδου: «Διαβάζω τις ανακοινώσεις του Κούγια για να χαλαρώσω και να διασκεδάσω»

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του «T-live», ο Σταύρος Μπαλάσκας και η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασαν τον «πόλεμο» ανακοινώσεων που έχει ξεσπάει μεταξύ Αλέξη Κούγια και Όθωνα Παπαδόπουλου με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου που «πάγωσε» το πανελλήνιο τον τελευταίο χρόνο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου,

λοιπόν, το όνομα της οποίας εμπεριέχεται στην τελευταία ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Πέμπτης 29/12 πως διαβάζει τις εν λόγω ανακοινώσεις, όταν θέλει να χαλαρώσει λίγο από τη δουλειά και να διασκεδάσει. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως έχει εκμυστηρευτεί και στον ίδιο τον δικηγόρο την αγαπημένη της συνήθεια.

«Αναφέρομαι και εγώ στις ανακοινώσεις πολύ συχνά και ο σύζυγός μου… Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω με θυμό, το βλέπω και το διαβάζω για να χαλαρώσω, για να περάσω καλά. Δηλαδή πολλές φορές διαβάζω τα δελτία τύπου για να διασκεδάσω. Δεν το λέω ειρωνικά, το έχω πει και στον ίδιο τον Αλέξη Κούγια πολλές φορές… Πραγματικά, όμως, τρελαίνομαι…», ήταν τα λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Διαισθάνθηκα τον θάνατο του αδερφού μου»

 Πρωινό μας και Make A Wish Ελλάδος: 21 ευχές παιδιών θα εκπληρωθούν

 Πόπη Τσαπανίδου: Όσα έλεγε τρία χρόνια πριν για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική

Keywords
Τυχαία Θέματα