Τατιάνα Στεφανίδου: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Λονδίνο

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι λάτρης των ταξιδιών, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν τής επιτρέπουν να ταξιδεύει όσο συχνά θα ήθελε. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια της εκπομπής «T-live» επισκέφτηκε το Λονδίνο, κάνοντας έτσι ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Εκεί, η Τατιάνα Στεφανίδου

συνάντησε τον γιο της, Νικόλα Ευαγγελάτο, ο οποίος ζει στη βρετανική πρωτεύουσα και μαζί πέρασαν αξέχαστες στιγμές, που σίγουρα θα τις θυμούνται για καιρό. Το Λονδίνο αποτελεί μία από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου και έτσι κάθε χρόνο από τα μέσα Νοέμβρη φοράει τα γιορτινά του, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Η Τατιάνα Στεφανίδου, λοιπόν, απόλαυσε το ταξίδι της και το βράδυ της Τρίτης 29/11 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram δύο νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της. Η παρουσιάστρια ποζάρει χαμογελαστή στον φακό, έχοντας φόντο τα φώτα του Λονδίνου.

«Μια καλή φωτογραφία αιχμαλωτίζει το συναίσθημα της στιγμής και το κρατά αποτυπωμένο για πάντα…», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Μιχάλης Ρακιντζής: «Έστειλαν στο σπίτι μου βαλίτσα με λεφτά, ήταν προσβλητικό»

 Επέστρεψε η Ελένη Καστάνη στο «Breakfast@Star» – Όσα είπε για την περιπέτεια της υγείας της

 Ελεονώρα Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα»

Keywords
Τυχαία Θέματα