Τέμπη: Σοκάρει ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης Ιφιγένειας – «Πάρτε την κοπελιά μου»

Η 23χρονη Ιφιγένεια βρισκόταν μαζί με τον σύντροφό της στο τρένο το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, όταν  σημειώθηκε η σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Για περίπου δύο εικοσιτετράωρα η οικογένειά της την αναζητούσε, όμως το βράδυ της Πέμπτης 2/3 ταυτοποιήθηκε η σορός της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 23χρονης, Στέλιος Σούρλας, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 3/3 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το τραγικό δυστύχημα, δίνοντας πληροφορίες για το πού βρισκόταν η Ιφιγένεια με τον σύντροφό της τη στιγμή της σύγκρουσης. Να σημειωθεί πως εκείνος νοσηλεύεται

στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

«Η Ιφιγένεια καθόταν στον τρίτο βαγόνι, στη θέση 67, στο παράθυρο και δίπλα ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος επέζησε με κάποια εγκαύματα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν. Δεν έφτασε η φωτιά στο τρίτο βαγόνι, αλλά είχαν αναπτυχθεί μεγάλες θερμοκρασίες», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Σούρλας.

Στη συνέχεια, ο ίδιος μετέφερε τα λεγόμενα του συντρόφου της, ο οποίος υποστηρίζει ότι την έδωσε στους διασώστες χτυπημένη και εκ τότε αγνοούνταν:

«Με το που έγινε η σύγκρουση έψαξε να βρει την Ιφιγένεια, την βρήκε, μαζί με ένα άλλο παιδί τη μετέφεραν σε άλλο σημείο μέσα στο βαγόνι από τα πόδια και το κεφάλι και διαπίστωσαν ότι είχε αίματα στο κεφάλι. Από ότι θυμάται είχε σφυγμό.

Παρέλαβαν το παιδί οι διασώστες και είπε πάρτε και την κοπελιά μου, όμως έκτοτε αγνοούνταν».

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη -Βέφα Αλεξιάδου: Το μήνυμα συμπαράστασης στις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους -«Σας νιώθω, κουράγιο»

 Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Τα πράγματα άλλαξαν και βρέθηκα στην Ελλάδα»

 Τέμπη: «Ραγίζει» καρδιές μητέρα αγνοούμενου -«Περιμένω ένα θαύμα που μάλλον δεν θα έρθει ποτέ»

Keywords
Τυχαία Θέματα