Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο λόγος που δεν άνοιξε ποτέ το φέρετρό του στην κηδεία

Ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ενταφιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) στο Τατόι, δίπλα στους τάφους των προγόνων του.

Αμέσως μετά την κηδεία του, οι προσκεκλημένοι επέστρεψαν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς η οικογένεια του εκλιπόντος παρέθεσε γεύμα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια».

Λίγη ώρα πριν πραγματοποιηθεί η ταφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, τα μέσα μαζική ενημέρωσης σταμάτησαν να μεταδίνουν πλάνα, ενώ καθ’ όλη

τη διάρκεια της κηδείας δεν είδαμε ποτέ εικόνα με ανοιχτό το φέρετρό του.

Το πρωί της Τρίτης (17/1), ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε στο «Πρω1νό» κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον λόγο που δεν άνοιξε ποτέ το φέρετρο.

«Να πούμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το φέρετρο δεν άνοιξε ποτέ και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν ντυμένος με πολιτικά ρούχα μέσα. Προφανώς λένε κάποιοι που γνωρίζουν, πως από τις αλλοιώσεις της ασθένειας, δεν ήταν τέτοια η εικόνα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που η οικογένεια θα επιθυμούσε να τη δείξουν οι τηλεοπτικές κάμερες, είτε να τη δουν οι επιφανείς καλεσμένοι που ήρθαν από τις άλλες χώρες. Αυτό μαθαίνω εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ANT1.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Κρεμλίδου για «Survivor All Star»: «Γιατί να ρωτήσω τον σύντροφό μου για το παιχνίδι; Δε μπορεί να μου δώσει εκείνος αυτά τα χρήματα»

Ξέσπασε η Φαίη στο «Πρωινό μας»: «Είναι χυδαίο να σχολιάζουν το σώμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη»

Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν άκουσα τι είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για μένα, μου το είπαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα