Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δεν ήθελα να επισκέπτομαι την “Κιβωτό”, για προσωπικούς λόγους»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου», που έχουν προκαλέσει σοκ τις τελευταίες ημέρες. Ο γνωστός ηθοποιός, που έχει μεγαλώσει σε ίδρυμα, εξομολογήθηκε πως δεν είχε επισκεφτεί ποτέ τη δομή χωρίς, όμως, να αποκαλύψει τον λόγο.

«Μεγάλωσα στο ορφανοτροφείο από την Α’ Δημοτικού μέχρι την Γ’ Λυκείου που δραπέτευσα. Νομίζω ότι ο πιτσιρικάς είναι εκτός θέματος. Είπε ότι δεν

ξυπνούσε στις 8 το πρωί. Μην ξεχνάτε ότι εμείς που μεγαλώσαμε πολλά παιδιά μαζί, υπάρχουν κανόνες», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Και συνέχισε: «Δεν έχω επισκεφθεί ποτέ την “Κιβωτό”, όπως και το “Χαμόγελο”. Δεν θέλω να κάνω φιλανθρωπία στο φως. Έχω τους λόγους μου και είναι πολύ προσωπικοί. Η εποχή μου δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή. Είναι πολύ καλύτερα σήμερα σε στέγαση, θέρμανση, τηλεόραση, σπουδές. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα».

Εξηγώντας τον λόγο που δεν ήθελε να έχει επαφή με την Κιβωτό, ο ηθοποιός είπε: «Εύχομαι και προσεύχομαι αυτά που ακούω για τον πάτερ Αντώνιο να μην είναι αλήθεια. Εμείς πέφταμε για ύπνο το βράδυ, ξυπνούσαμε το πρωί και πηγαίναμε στο σχολείο. Ήταν άλλες εποχές, δύσκολες εποχές.

Τώρα που ήρθα σε επαφή με τη Δόμνα Μιχαηλίδου, είδα τι κάνουν εκείνα τα παιδιά που ηγείται και περνάτε υπέροχα. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτές τις δομές, την “Κιβωτό” και το “Χαμόγελο”, κρατάω κάτι για εμένα, κάτι μυστικό. Δεν μου άρεσε το φαίνεσθαι. Έβλεπα μια αλαζονεία».

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Δάντης: «Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου με κάνει ό,τι θέλει»

 Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του 40 ημέρες από τον θάνατό του

 Πόπη Μαλλιωτάκη: Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη της έστειλε εξώδικο -Τι της απαγορεύει

Keywords
Τυχαία Θέματα