Θάνος Τζήμερος: Η «επίθεση» στη Τζώρτζια Κεφαλά για την εμφάνισή της στη Βουλή

Ο Θάνος Τζήμερος, μετά το άκομψο και απαράδεκτο σχόλιο για τη Σοφία Ζαχαράκη, επιστρέφει με τις αιχμηρές αναρτήσεις και αυτή τη φορά «τα βάζει» με τη Τζώρτζια Κεφαλά.

Ο ίδιος ενοχλήθηκε από τις στιλιστικές επιλογές που έκανε η βουλευτής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» και τραγουδίστριας των «Μπλε» για την ορκωμοσία της νέας

Βουλής και δε δίστασε να το εκφράσει δημόσια, προκαλώντας ξανά θύελλα αντιδράσεων.

Η Τζώρτζια Κεφαλά επέλεξε να φορέσει μία μαύρη ολόσωμη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ, το οποίο συνδύασε με ένα πράσινο σακάκι και έφτασε στη Βουλή συνοδευόμενη από τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος φόρεσε ένα άσπρο πουκάμισο με μικρά παπαγαλίακια.

Ο Θάνος Τζήμερος προκαλεί ξανά με τις αναρτήσεις του για τη Τζώρτζια Κεφαλά

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) β@@ί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;», έγραψε αρχικά ο Θάνος Τζήμερος στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται; #Βουλη #Ντροπη pic.twitter.com/TM0OSMWi2i

Θάνος Τζήμερος (@ThanosTzimeros) July 3, 2023

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την τοποθέτησή του, ο Θάνος Τζήμερος επέστρεψε με νέα ανάρτηση, απαντώντας σε ένα από τα σχόλια που έλαβε:

«Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό β@@ί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε; ».

“Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε; #Βουλη #Ντροπή pic.twitter.com/hiGzJag4sU

Θάνος Τζήμερος (@ThanosTzimeros) July 3, 2023

Και συνέχισε: «Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;».

Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο; pic.twitter.com/WqvvfdUi37

Θάνος Τζήμερος (@ThanosTzimeros) July 3, 2023

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Ρουβάς: Εύχεται δημόσια στην Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της

 Έγκυος γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια – Οι φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

 Ιωάννα Τούνη: Ψώνισε από πολυτελείς οίκους μόδας στο Μόντε Κάρλο – «Έχουμε δώσει μια μικρή περιουσία αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα