Θέλετε να μακρύνουν τα φρύδια σας γρήγορα; 5+1 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε!

Τα ωραία, πυκνά και με τέλειο σχήμα φρύδια είναι ζητούμενο όλων σας. Άλλωστε οι ειδικοί επιμένουν ότι τα όμορφα φρύδια κάνουν ολόκληρο το πρόσωπο να δείχνει ωραιότερο ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν το μακιγιάζ.

Γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες από εσάς κάποια στιγμή βγάλατε πολύ τα φρύδια σας με αποτέλεσμα να μην έχουν επανέλθει ποτέ στην αρχική τους κατάσταση.

Είναι πολύ πιθανό όμως να μην κάνετε όλα όσα πρέπει και προτείνουν οι ειδικοί ώστε τα φρύδια σας να αποκτήσουν και πάλι το τέλειο σχήμα τους και τον όγκο που επιθυμείτε.

Γι’ αυτό είναι εδώ οι brow experts

ώστε να σας αποκαλύψουν τα 6 βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να αποκτήσετε τα φρύδια της εφηβείας σας και πάλι. 

Βήμα 1ο: Αν “καθαρίζετε” τα φρύδια σας με κερί είναι καλό να το σταματήσετε. Επιλέξτε την παλιά, κλασική μέθοδο και αφαιρέστε τις μικρές τριχούλες με το τσιμπιδάκι χωρίς να πειράζετε το σχήμα. Προσπαθήστε τα φρύδια σας να είναι συμμετρικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tweezerman (@tweezerman) στις 30 Μάι, 2019 στις 7:20 πμ PDT

Βήμα 2ο: Χρησιμοποιείστε προϊόντα φρυδιών για να τα αναβαθμίσετε. Ένα μολύβι ή μια σκιά φρυδιών πρέπει να υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ σας. Όσο προσπαθείτε να τα μακρύνετε και να τους χαρίσετε το σχήμα που θέλετε θα πρέπει να καλύπτετε τυχόν ατέλειες και παράλληλα να δείχνουν τέλεια ακόμη κι αν δεν είναι στην πραγματικότητα.

Βήμα 3ο: Συμπληρώματα διατροφής. Θα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία και κάνουν καλό σε μαλλιά και φρύδια εξίσου αφού περιέχουν βιταμίνες που βοηθούν στην ανάπτυξη τους.

Βήμα 4ο: Απλώστε λάδι. Τα φυσικά έλαια όπως για παράδειγμα το coconut oil και το καστορέλαιο θρέφουν την τρίχα και τη βοηθούν να μεγαλώσει. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο κάνοντας απαλό μασάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natural Hair Oil (@olivabrand) στις 30 Μάι, 2019 στις 11:45 πμ PDT

Βήμα 5ο: εφαρμόστε έναν ορό φρυδιών δύο φορές την ημέρα. Οι περισσότερες φόρμουλες περιέχουν βιταμίνες Α, Β5, C και E που ενυδατώνουν την τρίχα χαρίζοντας λάμψη και δύναμη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thistle (@thistleco) στις 5 Μάρ, 2019 στις 3:00 μμ PST

Βήμα 6ο: Βελτιώστε τη διατροφή σας. Η σωστή ανάπτυξη της τρίχας εξαρτάται και από τον τρόπο που τρέφεστε. Καλό είναι λοιπόν να συμπεριλάβετε στο καθημερινό σας μενού τροφές με βιταμίνη Β, πρωτεΐνες και λαχανικά.

Φώτο: Unsplash

Μια ματιά ακόμα:

DIY: Τα πιο λαχταριστά lip scrubs του Καλοκαιριού -ΒΙΝΤΕΟ

Highlighter: Οι τρεις χρυσοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για τη σωστή εφαρμογή του!

Baby Powder: Δείτε 5 beauty τρόπους που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα