Θεοφανία Παπαθωμά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τις κόρες της

Η Θεοφανία Παπαθωμά μετά την επιστροφή στα έδρανα της Νομικής Σχολής προκειμένου να κάνει το μεταπτυχιακό της στο Συγκριτικό Δίκαιο, έγινε και συγγραφέας. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», έγραψε ένα χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο και χθες πραγματοποιήθηκε η παρουσίασή του.

Από το πλευρό της αυτή την ιδιαίτερη στιγμή δεν γινόταν να λείπουν οι κόρες της από τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο, Αγάπη και Αθηνά. Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού είναι, πλέον, 7,5

ετών ενώ η μικρότερη 5 ετών. Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έχουν επιλέξει να προστατεύουν την οικογένειά τους από τα φώτα της δημοσιότητας κι έτσι είναι σπάνιες οι φορές που τους έχουμε δει όλους μαζί σε εξόδους τους.

Με αφορμή, ωστόσο, αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την πορεία της, η Θεοφανία Παπαθωμά πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με τις κόρες της, οι οποίες έχουν μεγαλώσει πολύ. Να σημειωθεί πως η ηθοποιός έχει ακόμα έναν γιο, τον 16χρονο Αχιλλέα, από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισε από τη Φανή Σπυριδάκη

 Ιωάννα Τούνη: Οι λιγούρες λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της

 Εύα Καϊλή – Φραντσέσκο Τζόρτζι: Που βρίσκεται η 1,5 έτους κόρη τους

Keywords
Τυχαία Θέματα