Θεοφανία Παπαθωμά: Το σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Real Life». Οι δυο τους έχουν φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, την 8χρονη Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά.

«Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση.

Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των

παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις», ήταν η δήλωση που παρέθετε η εφημερίδα βασιζόμενη στις πληροφορίες που έδωσε το στενό περιβάλλον της οικογένειας.

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Κι ενώ μέχρι αυτή την ώρα ούτε η Θεοφανία Παπαθωμά ούτε ο Γρηγόρης Πετράκος έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τον χωρισμό τους, ο τραγουδιστής έκανε ένα σχόλιο στην τελευταία ανάρτηση της ηθοποιού, που ανέβηκε χθες στο προφίλ της, δείχνοντας έτσι πως οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις.

Ειδικότερα, σε μια ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά που αφορούσε στη διπλωματική εργασία της, ο Γρηγόρης Πετράκος έβαλε τρεις καρδούλες, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Παπανώτας: «Καρφώνει» Σολωμού – Fipster – «Με τέτοιους καθηγητές τα παιδιά θα βγουν φωστήρες»

 Κατερίνα Στικούδη: Απαντά για το φύλο του μωρού της

 Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Κρίση στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη;

Keywords
Τυχαία Θέματα