Θοδωρής Φέρρης: «Έβλεπα ότι δεν γελάω πολύ, ότι δεν χαίρομαι τη ζωή»

Ο Θοδωρής Φέρρης αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της γενιάς του, ωστόσο σπάνια επιλέγει να δώσει κάποια συνέντευξη, κρατώντας έτσι χαμηλό προφίλ. Κάνοντας μια εξαίρεση, ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube και μίλησε για όλα.

Ο Θοδωρής Φέρρης ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την ψυχοθεραπεία, η οποία τον βοήθησε να αλλάξει τρόπο σκέψης και οπτική που έβλεπε τα πράγματα. Ο τραγουδιστής μετρά πλέον εννιά χρόνια που κάνει ψυχοθεραπεία και

είναι ευγνώμων.

«Αυτό που με έκανε να “ψαχτώ” ήταν κάποιες ιδιαίτερες αδυναμίες που συνειδητοποίησα ότι έχω σαν άνθρωπος, που δεν με άφηναν να είμαι ευτυχισμένος. Αυτές οι αδυναμίες ήταν τόσο ισχυρές, υπήρχε δηλαδή όντως θέμα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Θοδωρής Φέρρης.

Και συνέχισε, περιγράφοντας πώς αποφάσισε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία πριν από περίπου μια δεκαετία: «Έβλεπα ότι δεν γελάω πολύ, δεν χαίρομαι τη ζωή μου ενδεχομένως. Ένιωσα ότι κάτι δεν το κάνω σωστά, δεν το λαμβάνω σωστά».

«Πολλοί άνθρωποι το παλεύουν μόνοι τους και τα καταφέρνουν άριστα. Δεν είναι ανάγκη να πάμε όλοι σε ειδικούς. Εμένα μου το πρότεινε μια κοπέλα. Το σκέφτηκα, το ανέλυσα, το κάνω χρόνια και είναι κάτι που με βοηθάει πάρα πολύ. Γενικά πλέον με χαλαρώνει», κατέληξε ο Θοδωρής Φέρρης.

Διαβάστε ακόμα:

 Οδυσσέας Σταμούλης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του 11χρονου γιου του

 Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Καρφώνει» τη Super Κική – «Κάποιες φορές η ανοησία καταντάει αηδιαστική»

 Σταύρος Νικολαΐδης: Συγκλονισμένος από τον θάνατο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη – Η ανάρτησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα