Θοδωρής Κατσαφάδος: «Η σύζυγός μου έπαθε καρδιακό επεισόδιο την ώρα που μιλούσαμε, δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα»

Σε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο της συζύγου του, Χριστίνας, προέβη ο Θοδωρής Κατσαφάδος στον Άρη Καβατζίκη και στο «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε με δάκρυα στα μάτια σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του και συγκλόνισε, περιγράφοντας πώς ακριβώς συνέβη το πολύ δυσάρεστο γεγονός.

«Αγαπάω πολύ τον Γιάννη Μπέζο. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, περίμενα να πάω στο γύρισμα με τον Γιάννη. Είναι υπέροχος, προστατευτικός και σε μία χρονιά δύσκολη για τη ζωή μου, το γύρισμά μας ήταν η ανάσα μου», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Και

συνέχισε, μιλώντας για την απώλεια της πολυαγαπημένης συζύγου του: «Η σύζυγός μου “έφυγε” μετά από 40 χρόνια που ήμασταν μαζί. Πέθανε τον περασμένο Ιούνιο, σε λίγο θα έχουμε έναν χρόνο. Όταν ήταν άρρωστη πήγαινα στα γυρίσματα και ευτυχώς εκείνη την ημέρα δεν είχα γύρισμα, ήταν Σάββατο. Ευτυχώς ήμουν παρών την ώρα που έγινε αυτό που έγινε. Η σύζυγός μου “έφυγε” ξαφνικά.

Είχε τα προβλήματά της, όπως κι όλοι μας αλλά καρδιακό επεισόδιο την ώρα που μιλούσαμε… Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Ήταν μια ωραία ηθοποιός και ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Σκέφτομαι ότι μπορεί να την είχα στενοχωρήσει και δεν πρόλαβα να της ζητήσω συγγνώμη. Έχει αλλάξει η ζωή, το σπίτι έχει αδειάσει. Οι άνθρωποι δεν χάνονται όσο τους κουβαλάμε μέσα μας. Από τη γυναίκα μου μού λείπουν απλά πράγματα…».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό: Το προσκλητήριο για τον γάμο Ρούλας – Μάνου και τη βάπτιση της Τζωρτζίνας – «Μόνο μία μπορεί να μπει ανάμεσά μας»

 Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν κάνει καμία δουλειά, δεν ασχολείται με την καθαριότητα, νοιάζεται μόνο για τον Μάνο»

 Πρω1νό: Ο έντονος διάλογος του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη με τη 2η καταγγέλλουσα

Keywords
Τυχαία Θέματα