Τι 40, τι 50, τι 60; Εκείνο που χρειάζεστε είναι σωστή περιποίηση με τις κατάλληλες φόρμουλες!

H  ώριμη επιδερμίδα μπορεί να παραμένει όμορφη, σφριγηλή, λαμπερή και φρέσκια αρκεί να λαμβάνει την κατάλληλη ενυδάτωση και φροντίδα με φόρμουλες που έχουν αντιγηραντική δράση.

Κάθε γυναίκα άνω των 40 επιβάλλεται να χρησιμοποιεί καθημερινά προϊόντα περιποίησης με ενισχυμένη δράση και σύνθεση. Κι αν αναζητάτε τα κατάλληλα εμείς είμαστε εδώ με την καλύτερη πρόταση.

Τι 40, τι 50, τι 60; Όποια δεκαετία κι αν διανύετε υπάρχουν ολοκληρωμένες σειρές που ταιριάζουν

απόλυτα στις ανάγκες σας. Πρόκειται για τις 3 νέες εμβληματικές της Nuxe και πρέπει να μάθετε κάθε λεπτομέρεια.

40+: Merveillance® Expert  

Στην καρδιά μίας πρόσφατης ανακάλυψης, του λουλουδιού Daylily, τα εργαστήρια της Nuxe βρήκαν μόρια που είναι ικανά να δράσουν σε μία πρωτεΐνη που παίζει βασικό ρόλο στη διαδικασία της γήρανσης, και που δεν είχε εξερευνηθεί έως τώρα στα καλλυντικά: την Βιμεντίνη.

Η σειρά είναι το όπλο σας ενάντια στη μείωση των ρυτίδων και την καταπολέμηση της απώλειας της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Για πρώτη φορά, μια διπλή δράση αντι-γλυκοζηλίωσης και απο-γλυκοζηλίωσης με το λουλούδι Daylily. Μελετώντας την αντιγηραντική δράση αυτών των μορίων στο δέρμα, τα εργαστήρια της NUXE κατέθεσαν 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας: Για την ενίσχυση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας μέσω της από-γλυκίωσης της Βιμεντίνης και της ινιδίνης, μιας πρωτεΐνης που συμμετέχει στη σύνθεση των ελαστικών ινών.

Για την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και για την ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας μειώνοντας την λιποφουσκίνη, μία καφέ χρωστική ουσία που βρίσκεται στα κύτταρα και αποτελείται από μοριακά θραύσματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NUXE (@nuxe)

50+ Nuxuriance® Ultra

Ultra καινοτόμος, ultra αποτελεσματική, ultra αισθησιακή. Aντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης όπως βαθιές ρυτίδες, χαλάρωση οβάλ, απώλεια πυκνότητας, απώλεια λάμψης και ομοιόμορφου χρωματικού τόνου.

Πρόκειται για την πρώτη σειρά ολικής αντιγήρανσης, με εκατομμύρια νέας γενιάς φυτικά σύμπλοκα που προκύπτουν με τον εγκλεισμό ενεργών μορίων άνθους κρόκου σε φυτικά κύτταρα μπουκαμβίλιας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nuxe Greece (@nuxegreece)

60+ Nuxuriance® Gold

Η εμπειρία της απόλυτης αντιγήρανσης. Για πρώτη φορά η NUXE χάρη σε μια νευροεπιστημονική μελέτη, απέδειξε επιστημονικά τα οφέλη της νέας αντιγηραντικής σειράς στην αυτοαντίληψη και την αποδοχή με εκχύλισμα από Porcelain Rose

Μια πατενταρισμένη καινοτομία για την απόλυτη αντιγήρανση. Με το δραστικό σύμπλοκο Κρόκου και Μπουκαμβίλιας που ανανεώνουν το δέρμα, εκχυλίσματα από Τζιαογκουλάν και Κίστο για αποκατάσταση της σύνθεσης λιπιδίων και εκχύλισμα από Porcelain Rose που βελτιώνει την λάμψη της επιδερμίδας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

7 make up looks που θα σας κάνουν να πάρετε τα πινέλα στα χέρια αμέσως τώρα!

Δείτε τα 6 απίθανα nail art designs που μόνο η μανικιουρίστ σας μπορεί να δημιουργήσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα