Τι παιχνίδια προτιμάει το παιδάκι σου; Ό,τι και αν σου ζητήσει θα το βρεις στο μεγαλύτερο e-shop της Ελλάδας

Με τους γρήγορους ρυθμούς που ζούμε όλοι μας στην καθημερινότητα, πλέον χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο περισσότερο από ποτέ για να κάνουμε τα ψώνια μας. Αυτό που συνειδητοποίησα αυτό το Πάσχα ήταν πως όλα μου τα ψώνια για βαφτιστήρια, ανίψια και παιδάκια φίλων μου έγιναν μέσω ίντερνετ και συγκεκριμένα μέσω του μεγαλύτερου e-shop παιχνιδιών στην Ελλάδα, του Toys-shop.

Γιατί προτιμάω το Toys-shop
σε όλα τα ψώνια μου;

#1. Το πιο βολικό e-shop για online ψώνια

Το e-shop είναι τόσο βολικά φτιαγμένο ώστε να μπορείς να περιηγηθείς στις κατηγορίες χωρίς καμία δυσκολία, ακόμα και αν δεν κατέχεις πολύ τις online αγορές. Στην κεντρική σελίδα θα βρεις τα νέα προιόντα, τα top selling παιχνίδια αλλά και εποχικά παιχνίδια ανάλογα με την περίοδο που διανύουμε. Εγώ προσωπικά προτιμώ να μπαίνω στην κατηγορία με τα νέα προιόντα ώστε να βρίσκω παιχνίδια που δεν μπορείς τόσο εύκολα να βρεις συγκεντρωμένα σε ένα μόνο κατάστημα στην Ελλάδα.

View this post on Instagram

A post shared by Toys-shop.gr (@toys_shop_gr)

#2. Κατηγοριοποιημένα παιχνίδια ανά ηλικία

Για εμένα που η βαφτιστήρα μου είναι 3 ετών, τα ανίψια μου 2, 4, 5 ετών και η κόρη της φίλης μου 7 ετών, με εξυπηρετεί πάρα πολύ το γεγονός πως στο Toys-shop μπορείς να βρεις διαφορετικές κατηγορίες ανά ηλικία. Άλλωστε κάθε παιχνίδι σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη ηλικία. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη βάση στις ηλικίες που αναγράφονται πάνω σε κάθε είδος.

View this post on Instagram

A post shared by Toys-shop.gr (@toys_shop_gr)

#3. Το e-shop χωρίζεται και σε δημοφιλείς ήρωες 

Για να καταλάβεις πόσο μεγάλο και ενημερωμένο είναι το Toys-shop θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Η ανιψιά μου η Μαγδαληνή που είναι 4 ετών λατρεύει τη Frozen. Στο Toys-shop θα βρεις 314 διαφορετικά παιχνίδια Frozen για τα παιδάκια σου. Επίσης για τον ανιψιό μου τον Μάξιμο που κάθε φορά που θέλω να του πάρω δώρο αναρωτιέμαι τι άλλο θα βρω σε PJ Masks, στο Toys-shop βρήκα 81 διαφορετικά παιχνίδια που πολλά από αυτά δεν είχα ξαναδεί σε κανένα άλλο e-shop παιχνιδιών.

View this post on Instagram

A post shared by Toys-shop.gr (@toys_shop_gr)

#4. Υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία με ήρωες

Τώρα μπορείς να ικανοποιήσεις κάθε επιθυμία του παιδιού σου ακόμα και αν θέλει να του πάρεις ξανά και ξανά τον ίδιο ήρωα. Στο Toys-shop η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις, στην τιμή που θέλεις. Επιπλέον, αν θέλεις να οργανώσεις ένα πάρτι για το παιδί σου με θέμα κάποιον ήρωα, στο Toys-shop θα βρεις ποτηράκια, πιατάκια και ό,τι άλλο διακοσμητικό θέλεις για να οργανώσεις το απόλυτο magic party.

View this post on Instagram

A post shared by Toys-shop.gr (@toys_shop_gr)

#5. Είναι όλα διαθέσιμα!

Πόσο εκνευριστικό είναι να ψάχνεις για ένα παιχνίδι online και να βλέπεις πως είναι διαθέσιμο για παραλαβή σε 10 ή και 30 μέρες. Στο Toys-shop όλα τα παιχνίδια είναι άμεσα διαθέσιμα και μπορούν να φτάσουν στην πόρτα σου μέσα σε λίγες εργάσιμες μέρες.

View this post on Instagram

A post shared by Toys-shop.gr (@toys_shop_gr)

#6. Παιχνίδια για μεγάλους

Στην κατηγορία παιχνίδια για μεγάλους μπορείς να βρεις 690 διαφορετικά παιχνίδια που καλύπτουν κάθε γούστο! Παζλ, επιτραπέζια παιχνίδια, λούτρινα και πολλά πολλά ακόμα, είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείς να βρεις στο πιο ενημερωμένο e-shop παιχνιδιών της Ελλάδας.

View this post on Instagram

A post shared by Toys-shop.gr (@toys_shop_gr)

#7. Παιχνίδι έξω από το σπίτι

Και επειδή η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, στην κατηγορία ‘τροχήλατα’ μπορείς να δεις μία μεγάλη γκάμα σε πατίνια, ποδήλατα, ride-ons και ηλεκτροκίνητα οχήματα που ενθουσιάζουν τα παιδιά! Μιας και αναφέραμε την άνοιξη, ένα κλικ στην κατηγορία ‘παιχνίδια εξωτερικού χώρου’ θα σου δείξει μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια κήπου, κούνιες και τραμπολίνα.

View this post on Instagram

A post shared by Toys-shop.gr (@toys_shop_gr)

Μπες κι εσύ στο e-shop του Toys-shop ΕΔΩ! και ανακάλυψε μια τεράστια συλλογή με κάθε είδους παιχνίδι που μπορείς να φανταστείς. Αν τύχει και βρεθείς στη Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Δράμα ή Ξάνθη) επισκέψου ένα κατάστημα Toys-shop για να δεις και από κοντά τη μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα:

6 ανοιξιάτικα looks της Chiara Ferragni που μας εμπνέουν να προσθέσουμε χρώμα στο στιλ μας

Τα πιο ρομαντικά φορέματα της Άνοιξης- Shopping guide για να τα κάνεις δικά σου

Fashion Alert: Yπάρχει ένα trend που θα φορέσουμε πολύ στους γάμους της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα