Την προσοχή σας παρακαλώ: Η Beyonce μόλις κουρεύτηκε και είναι απλά υπέροχη!

Η μία μετά την άλλη οι celebrities αλλάζουν hair look. Κόβουν ή βάφουν τα μαλλιά τους κάνοντας δραματικές ή πιο διακριτικές αλλαγές.

Είναι το lockdown αλλά και η άνοιξη που έρχεται βλέπετε. Θέλουν να ανανεωθούν και να νοιώσουν καλύτερα μετά από αρκετούς μήνες μέσα στο σπίτι.

Κάποιες αφήνονται στα χέρια του προσωπικού τους hairstylist και κάποιες άλλες, όπως για παράδειγμα η Alexa Chung, τολμούν να πάρουν το ψαλίδι

στα χέρια τους και να το κάνουν μόνες τους.

Και τώρα έρχεται η μεγαλύτερη έκπληξη: Η Beyonce κουρεύτηκε. Είναι η star που δεν περιμέναμε ποτέ να κόψει τα μαλλιά της και μάλιστα πολύ.

Ξέρουμε πως λατρεύει τα πολύ μακριά και σγουρά μαλλιά της και η απόφαση της είναι μια πραγματική έκπληξη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Η Beyonce συνεργάζεται για τρίτη φορά με γνωστό αθλητικό brand. Πρωταγωνιστεί στην διαφημιστική καμπάνια και τις τελευταίες ημέρες έχει κατακλείσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας  τις δημιουργίες της.

Με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε και το νέο της κούρεμα. Πρόκειται για ένα ίσιο lob που της ταιριάζει πολύ. Το μήκος των μαλλιών της φτάνει ακριβώς κάτω από τους ώμους.

Έχει χωρίστρα στη μέση και οι άκρες είναι γυρισμένες προς τα μέσα και πρόκειται για ένα 90’s hair look που έχουν ήδη υιοθετήσει celebrities όπως η Jennifer Lopez και Kim Kardashian στο παρελθόν.

Αν θέλετε μια τέλεια αλλαγή λοιπόν, λίγο πριν έρθει η άνοιξη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία της Beyonce και να κάνετε υπομονή μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα κομμωτήρια.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ice nails: Είναι το trend που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες!

Βιταμίνη Ε: Δείτε γιατί πρέπει να πάρει την πρώτη θέση στην περιποίησή σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα