Τίνα Μεσσαροπούλου: Το on air σχόλιo για το τέλος της σχέσης Βατίδου και Κωνσταντίνου -«Τελείωσε η διαφήμιση, κάτι δεν πήγαινε καλά εξ’ αρχής»

Η Εύη Βατίδου πριν από λίγους μήνες γνωστοποίησε τη σχέση της με τον κατά 12 χρόνια μικρότερό της, Ηλία Κωνσταντίνου. «Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο, αν δύο άνθρωποι έχουν χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε 2,5 μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει», είχε αναφέρει χαρακτηστικά.

Ωστόσο, την Τρίτη 4/7 η Εύη Βατίδου

αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 πως δεν υπάρχει σχέση. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση, είχαν βγει δημοσιεύματα».

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 5/7 στον αέρα του «Happy Day», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να αντιδρά στα όσα είπε. Μάλιστα, η δημοσιογράφος του Alpha τόνισε πως προφανώς «τελείωσε η διαφήμιση» και πως «κάτι δεν πήγαινε καλά εξ’ αρχής».

«Τελείωσε η διαφήμιση. Δε ξέρω τι λόγο είχε να τον διαφημίσει. Είχαμε πει ότι κάτι δε πάει καλά εξ’ αρχής; Τι περίμενες να δεις; Ορίστε. Πάντως κάτι δε πήγαινε καλά. Το καταλάβαμε, το είπαμε. Θα κρατήσει και λίγο για τον χωρισμό τώρα και τελείωσε. Πάλι καλά που υπήρχαν και οι δηλώσεις της δηλαδή γιατί αλλιώς θα μας έστελνε με την άσπρη μπλούζα να μπούμε μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Η επιλόχειος ήταν παντού, πέρασαν όλες οι αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου»

Θεοφανία Παπαθωμά για «Μαύρο Ρόδο»: «Η τελευταία σκηνή ήταν έντονη, δεν μου έφταναν τα λόγια»

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα