Τιτίκα Στασινοπούλου: Η αποκάλυψη για τους «Δυο Ξένους» -«Είχαμε γύρισμα στις 9 και η άλλη ερχόταν στις 12, γαϊδουριά…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα μίλησε σήμερα το πρωί (18/1) η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην γνωριμία της με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που έφυγε πριν από μερικές ημέρες από τη ζωή, αλλά και στους «Δυο Ξένους» που δεν κατάφεραν να συνεχίσουν και για τρίτη σεζόν.

«Γνώρισα τον τέως βασιλιά πριν αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, ήταν ένας ευγενέστατος κύριος. Το ειδύλλιό του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει, η μάνα του δε θα άφηνε ποτέ τον γιο της να καταλήξει με μια θεατρίνα.

Η Αλίκη ήταν πολύ έξυπνη και ναζιάρα», είπε αρχικά.

Όσο για τους «Δύο Ξένους» είπε στη συνέχεια: «Θυμάμαι πιο έντονα το ωραίο κείμενο, τις συνεργασίες και τους ταλαντούχους ανθρώπους. Είχα συμφωνήσει για δύο επεισόδια και κατέληξα να κάνω 4,5. Οι συγγραφείς ήθελαν να κάνουν και τρίτο κύκλο, όπου θα έμπαινε ο Θανάσης Βέγγος στον ρόλο του άντρα μου. Ορισμένοι δεν ήθελαν να συνεχίσουν τη σειρά.

Το θεωρώ κουταμάρα αυτό, όχι γιατί δεν συνέχισα εγώ αλλά γιατί δεν συνέχισε μία πάρα πολύ καλή δουλειά. Αν δεν αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου με μία λογική και ξεκινάς από μικρότατα συναισθήματα, είναι αυτοκτονικό. Να έχουμε γύρισμα στις 9 και να έρχεται στις 12 η άλλη, ε αυτό είναι και γαϊδουριά.

Από τον Νίκο Σεργιανόπουλο έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Ήταν πολύ καλό παιδί και δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λένε, πιστεύω αυτό που γνώρισα. Με την Εβελίνα Παπούλια δεν ήμασταν φίλες, όμως την αγαπώ. Παρέα με τους ηθοποιούς δεν έκανα ποτέ».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Η γεμάτη ειρωνεία απάντηση της Χρυσαειδή στον Μαρτίκα -«Πρόδωσα την αγάπη του;»

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έτσι επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη -Το δημόσιο ξέσπασμα για τα σχόλια σχετικά με την ηλικία της

Μαρία Σάκκαρη: Η «έκρηξη» της Ελληνίδας τενίστριας σε αγώνα -«Αν φωνάξει άλλη μια φορά στη μούρη μου, θα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα