Το αγαπημένο κραγιόν της Kourtney Kardashian είναι ότι ωραιότερο έχετε δει τον τελευταίο καιρό

Η Kourtney Kardashian θα λέγαμε ότι είναι η πιο ήσυχη από τις αδερφές. Με εξαίρεση κάποιες εξάρσεις όπως για παράδειγμα η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό με το μαγιό στα χιόνια σε γενικές γραμμές δεν προκαλεί.

Επίσης δεν έχει επιχειρηματική δραστηριότητα όπως οι υπόλοιπες και ακόμα τουλάχιστον δεν έχει λανσάρει δική της σειρά μακιγιάζ.

Παρ’ όλα αυτά πολύ μας αρέσει το make up look της αφού δεν είναι τόσο εξεζητημένο και κυρίως δεν “φωνάζει” από μακριά. Το αγαπημένο της κραγιόν μάλιστα το λατρεύουμε. Είναι από τις αποχρώσεις που αναζητάμε συνήθως αφού είναι μεν

διακριτική αλλά όχι βαρετή ή αδιάφορη. Και το σημαντικότερο: Ταιριάζει απόλυτα στις Μεσογειακές επιδερμίδες.

Πρόσφατα αποκάλυψε ότι πρόκειται για το Charlote Tilbury K.I.S.S.I.N.G. Lipstick, Penelope Pink. Είναι μια ροζ απόχρωση, με ιριδίζουσα υφή και ενυδατικά στοιχεία που χαρίζουν απαλότητα στα χείλη.

Η Kourtney μάλιστα ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό όπου βρίσκεται σε αγώνα baseball και φορά την συγκεκριμένη απόχρωση.

Όπως ήδη γνωρίζετε το συγκεκριμένο brand δεν υπάρχει στη χώρα μας αλλά μπορείτε να το παραγγείλετε από την επίσημη ιστιοσελίδα. Επίσης αν κάνετε μια σχολαστική έρευνα σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε ένα παρόμοιο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις 3 Αύγ, 2018 στις 4:41 μμ PDT

H Kourtney μάλιστα έχει χρησιμοποιήσει και μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση ώστε να τονίσει το περίγραμμα και να κάνει τα χείλη της να δείχνουν πιο γεμάτα.

Οι make up artists το τελευταίο διάστημα επιμένουν ότι το μολύβι χειλιών πρέπει να πάρει και πάλι τη θέση που του αξίζει στο νεσεσέρ μας αφού εκτός από το τέλειο σχήμα που χαρίζει διευκολύνει παράλληλα την εφαρμογή το κραγιόν. Με απλά λόγια ξέρουμε πως ακριβώς θα το απλώσουμε. Ένα μικρό τρικ μάλιστα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα λευκό μολύβι που χαρίζει παράλληλα έξτρα λάμψη.

Διαβάστε ακόμη:

Το mani της ημέρας πάει κόντρα στον καιρό, είναι χρωματιστό και ζωηρό

Το αγαπημένο προϊόν καθαρισμού που πρέπει να χρησιμοποιείτε τις κρύες μέρες του Χει

Keywords
Τυχαία Θέματα