Το αγαπημένο σας έλαιο μαλλιών έγινε κιόλας 10 ετών!

Το κορυφαίο έλαιο Elixir Ultime γιορτάζει 10 χρόνια στην ελληνική αγορά και έχει γίνει το αγαπημένο προϊόν κάθε γυναίκας για απόλυτη λάμψη στα μαλλιά. Η ολοκληρωμένη σειρά Elixir Ultime χαρίζει θρέψη και λάμψη χάρη στο μοναδικό συνδυασμό πολύτιμων ελαίων.

Το Πολύτιμο Έλαιο Καμέλιας προσφέρει απαλότητα, και εκθαμβωτική λάμψη μακράς διάρκειας. Το Ιερό Έλαιο Marula παρέχει ανάλαφρη θρέψη και υψηλή αντιοξειδωτική προστασία. Τρία σημαντικά οφέλη: περισσότερη θρέψη, πιο ανάλαφρη αίσθηση, και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα.

Πολύτιμο Έλαιο Καμέλιας: Η Καμέλια είναι υπόδειγμα τελειότητας.

Τα πανέμορφα πέταλά της αναδύουν ένα απαλό, σχεδόν ανεπαίσθητο άρωμα. Φωτεινές νότες, που ανθίζουν μέσα στο σαγηνευτικό άρωμα του ELIXIR ULTIME. Από τους σπόρους της, δε, πηγάζει ο κρυφός πλούτος του αποστάγματός της. Το Πολύτιμο Έλαιο Καμέλιας προσφέρει στην τρίχα ενισχυμένη ελαστικότητα και φυσική λάμψη μακράς διάρκειας.

Ιερό Έλαιο Marula: Φυσικό «σούπερ έλαιο», αναγνωρισμένο για την ικανότητά του να παρέχει ανάλαφρη θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνες C & E, μαζί με τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών (+60% σε σύγκριση με τα συνήθη έλαια) εξασφαλίζουν αποτελεσματική προστασία – για ενισχυμένη λάμψη, λείανση και θρέψη που δεν βαραίνει τα μαλλιά.

Το εξαίσιο αυτό έλαιο προέρχεται από τις ηλιόλουστες πεδιάδες της Ναμίμπια. Εκεί, φύεται η Sclerocarya birrea – το δέντρο marula· μια σπάνια περίπτωση δέντρου με είδη τόσο αρσενικά όσο και θηλυκά.

Οι ειδικοί της Kérastase απέδειξαν μέσω εργαστηριακών δοκιμών τα οφέλη των Elixir Ultime huiles:

Λάμψη: Η αξιολόγηση μέσω χρωματομετρικών μετρήσεων κατέδειξε άμεση λάμψη. Θερμοπροστασία: Τα μαλλιά υποβλήθηκαν σε 10 συνεχή περάσματα με σίδερο ισιώματος στους 230°C. Όταν εφαρμόστηκε το L’Huile Originale ή το L’Huile Rose, η θερμοκρασία μετουσίωσης (αντοχή) αυξήθηκε σημαντικά σε σύγκριση με ένα σύνηθες σαμπουάν.

Θρέψη: Δοκιμές ολίσθησης κατέδειξαν βελτίωση στην ποιότητα της επιφάνειας της τρίχας. Μετά από μία μόνο εφαρμογή του Elixir Ultime, αλλά και 48 ώρες μετά από την εφαρμογή, οι δυνάμεις ολίσθησης παρουσίασαν σημαντική μείωση, κάτι που δείχνει τη σαφή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών.

Προστασία από την υγρασία: Από την εφαρμογή και έως και 96 ώρες μετά, παρατηρήθηκε σημαντική μείωση του φριζαρίσματος σε σύγκριση με ένα σύνηθες σαμπουάν, και στις τέσσερις μελέτες: Bain και Fondant, Bain και Masque, Huile Originale, και L’Huile Légère.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

5 κονσίλερ για να διαλέξετε εκείνο που θα καλύψει όλες τις ατέλειες!

To φανταστικό eye look της Lily Collins που πρέπει να δείτε και να αντιγράψετε μέσα στο Δεκέμβριο!

Keywords
Τυχαία Θέματα