Το γιορτινό σας μακιγιάζ είναι εμπνευσμένο από τα πολύτιμα στολίδια

H Mademoiselle Coco είχε μια μεγάλη αδυναμία στα στολίδια. Αν και ήταν εκείνη που δημιούργησε τη “less is more” τάση παράλληλα αγαπούσε το χρυσό και τις πολύτιμες, χρωματιστές πέτρες. Άλλωστε οι τοίχοι στο διαμέρισμα της στο Παρίσι είχαν φύλλα χρυσού και στους χώρους υπήρχαν πολύχρωμα, γυαλιστερά παραβάν.

Η Lucia Pica, με τη σειρά της, εμπνεύστηκε το νέο, συλλεκτικό Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ του οίκου Chanel από τη συγκεκριμένη αγάπη της εμβληματικής σχεδιάστριας. Η collection

ονομάζεται “Les Ornements de Chanel” και όπως καταλαβαίνετε τα προϊόντα είναι super λαμπερά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) στις 9 Νοέ, 2019 στις 12:49 μμ PST

“Η γυναίκα που φαντάζομαι πως θα χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη συλλογή μακιγιάζ αναζητά την απλότητα αλλά ταυτόχρονα και την πολυτέλεια” λέει η Pica.

Η συλλογή αποτελείται από μια νέα, συλλεκτική χρωματική γκάμα των αγαπημένων κραγιόν Rouge Allure αλλά και μια υπέροχη πούδρα που είναι εμπνευσμένη από τα vintage κουμπιά των δημιουργιών του οίκου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) στις 5 Νοέ, 2019 στις 7:14 πμ PST

Τα 6 νέα χρώματα των lipsticks είναι έντονα, στις αποχρώσεις του κόκκινου που χαρίζουν στα χείλη το φυσικό και κομψό φινίρισμα στα χείλη. Δύο νέα Rouge Coco Gloss δημιουργήθηκαν ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα για τις γυναίκες που αγαπούν τη λάμψη. Τα απλώνετε απευθείας στα χείλη ή πάνω από το κραγιόν. 

Η Lucia Pica μάλιστα τονίζει πως αν αγαπάτε το κόκκινο χρώμα στα χείλη η επιδερμίδα σας πρέπει να είναι τέλεια ώστε να αναδειχτεί με τον καλύτερο τρόπο.

Το star product της συλλογής είναι αναμφισβήτητα το highlighter σε μορφή πούδρας, Eclat Magnetique de Chanel. Πρόκειται για ένα limited edition προϊόν-κόσμημα που θα χαρίσει στην επιδερμίδα μια απίστευτη λάμψη χωρίς υπερβολές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) στις 9 Νοέ, 2019 στις 8:28 πμ PST

Η τετραπλή παλέτα σκιών, Les 4 Ombres, όπως και οι μονές σκιές κλείνουν στην πολυτελή συσκευασία τους τις αγαπημένες γήινες αποχρώσεις του οίκου σε καφέ, χρυσές και μπρονζέ τόνους ενώ το μολύβι ματιών είναι κατάλληλο για όσες αγαπούν το dramatic eye make up look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) στις 8 Νοέ, 2019 στις 6:04 πμ PST

Και η τελευταία πινελιά ανήκει στα νύχια, με δύο βερνίκια νυχιών σε κόκκινο και σκούρο πράσινο χρώμα που θυμίζουν πολύτιμους λίθους.

Διαβάστε ακόμη:

Milky nails: Το trend που θα δείτε πολύ και παντού το 2020

Η Pantone ανακήρυξε το χρώμα του 2020 και πρόκειται για ένα από τα πολύ αγαπημένα σας στο μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα