Το Κόκκινο Ποτάμι: Διακόπηκαν ξαφνικά τα γυρίσματα της σειράς -Η δημόσια έκκληση του Μανούσου Μανουσάκη

Διακόπηκαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», τα οποία πραγματοποιούνταν στην Ξάνθη, καθώς άγνωστοι έκλεψαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/7) το φορτηγό με όλο τον εξοπλισμό.

Ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος σκηνοθετεί τη σειρά, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και ανέφερε ότι «στις 03:30 το πρωί εκλάπη το μεγάλο φορτηγό μας με τα μηχανήματα όλα της παραγωγής. Είναι πολύ σοβαρό, για να μην πω καταστροφικό… Είναι ένα μεγάλο πλήγμα. Κλάπηκε μπροστά στο ξενοδοχείο μας στην Ξάνθη.

Όποιος μπορέσει να βοηθήσει θα αμειφθεί. Ψάχνουμε να δούμε αν έχει καταγραφεί κάτι από τις κάμερες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είμαστε σε τεράστια κινητοποίηση. Είναι όχι μόνο οικονομική ζημιά, είναι και τεράστια καθυστέρηση. Όλοι οι συνετέλεσες είμασταν στο ξενοδοχείο και το φορτηγό στο πάρκινγκ. Είχε μέσα όλα τα μηχανήματα, Κάμερες, φώτα, ό,τι αφορά το γύρισμα. Σήμερα θα πηγαίναμε στη Βέροια για γύρισμα. Εγώ είμαι στη Βέροια και τώρα θα δω πως θα οργανωθούμε για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα».

Μάλιστα, ο Μανούσος Μανουσάκης έδωσε στον αέρα όλα τα στοιχεία του οχήματος, προκειμένου όποιος γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολες ώρες για την Ρένα Κουμιώτη: Πέθανε ο γιος της -Δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία του

Κατερίνα Στικούδη: «Πως να νιώσω για το γεγονός ότι δεν αντιλαμβανόταν πως τραγουδάω;»

Ερρίκος Πετιλόν: «Ο γιος μου έπρεπε να μεγαλώσει για να του εξηγήσω τι συνέβη με εμένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα