Το μανικιούρ της Ariana Grande είναι κομψό και matchy με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της!

H Ariana Grande αρραβωνιάστηκε και όπως θα έκανε κάθε σύγχρονη star που σέβεται τον εαυτό της αλλά και το κοινό της, το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και οι ευχές ήταν εκατομμύρια και η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγη ώρα. 

Η Grande μαζί με τα υπέροχα νέα ανέβασε

και φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, Dalton Gomez αλλά και μια selfie όπου φαίνεται το δαχτυλίδι των αρραβώνων της που είναι ιδιαίτερο αφού εκτός από το τεράστιο διαμάντι έχει και ένα μικρό μαργαριτάρι.

Και όπως ακριβώς συμβαίνει με το δαχτυλίδι έτσι και το μανικιούρ της είχε ένα μικρό και μοντέρνο twist: Η Grande επέλεξε γι’ αυτή τη σημαντική μέρα ένα french manicure με V σχήμα στα tips το οποίο ταιριάζει τέλεια στο οβάλ των νυχιών της.

Οι ειδικοί μάλιστα επιμένουν πως είναι ένα από τα nail looks που θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες αφού είναι chic και ταυτόχρονα cool.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande)

Το έχουν ήδη υιοθετήσει celebrities όπως οι Bella Hadid, Dua Lipa και Beyonce. Πρόκειται για ένα ρετρό french manicure που κάνει τα δάχτυλα να μοιάζουν πιο μακριά και ντελικάτα.

Και η Grande θεώρησε πως είναι ότι ωραιότερο για μια ειδική περίσταση όπως είναι οι αρραβώνες της. Άφησε για λίγο τις ροζ και τις λευκές αποχρώσεις που αγαπάει πολύ.

Κι εμείς σας προτείνουμε να το αντιγράψετε τις μέρες των γιορτών ακόμη κι αν δεν περιμένετε να σας κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός σας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Φτιάξτε μόνες σας την πιο εύκολη και αποτελεσματική μάσκα ματιών με δύο μόνο υλικά!

Το θαυματουργό tip στην πρωινή beauty ρουτίνα της Miranda Kerr -Ήρθε η ώρα να το ακολουθήσετε κι εσείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα