Το μανικιούρ της Emilia Clarke επιβεβαιώνει πως είναι το πιο cool κορίτσι ever

Την Emilia Clarke σας έχουμε πει πόσο την αγαπάμε. Θεωρούμε πως είναι η πιο γλυκιά celebrity ever. Το χαμόγελο της φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπο και τον τελευταίο καιρό μάλιστα δείχνει πιο λαμπερή παρά ποτέ. Αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά της ακολουθώντας το look της Jennifer Lopez που πάντα θαύμαζε όπως η ίδια αποκάλυψε και επιλέγει μακιγιάζ και χτενίσματα

που της αναδεικνύουν τη θηλυκή της πλευρά πάντα με μια πινελιά αθωότητας. Και εκεί ακριβώς βρίσκεται το μυστικό της γοητείας της.

Στην τελευταία της εμφάνιση, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί, Last Christmas, ήταν όπως πάντα χαρούμενη και stylish. Συνδύασε μάλιστα το glam μοβ Maison Valentino φόρεμα της με το χρώμα στα νύχια της. Το matchy look  της το λατρέψαμε και πιο συγκεκριμένα το μανικιούρ της που είχε μία από τις ωραιότερες αποχρώσεις που είναι παράλληλα μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν.

Photo: Roy Rochlin/Getty Images/Ideal Image

Η nail artist Elle είναι υπεύθυνη για το nail look της Clarke, η οποία αποκάλυψε πως χρησιμοποίησε το βερνίκι νυχιών Le Chat Perfect Match στην απόχρωση Violete Fizz που είναι μεν μοβ αλλά με κόκκινο υποτόνο.

Πρόκειται για μια απόχρωση που ταιριάζει τόσο τις ανοιχτόχρωμες όσο και στις μεσαίες επιδερμίδες και χαρίζει στο μανικιούρ ένα γοητευτικό και θηλυκό look. Τολμήστε να το υιοθετήσετε και συνδυάστε το με το outfit. Το matchy look άλλωστε είναι μεγάλο trend. Όλο και περισσότερες celebrities συνδυάζουν τα ρούχα τους με το μακιγιάζ ή το μανικιούρ δημιουργώντας μια νέα, τέλεια εκδοχή του μονοχρωματικού look.

Κεντρική photo: Steven Ferdman/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το φετινό Φθινόπωρο θα μοσχοβολάτε τριαντάφυλλο αρκεί να επιλέξετε τα κατάλληλα beauty προϊόντα

Η Dua Lipa εμφανίστηκε στο Λονδίνο με νέο χρώμα στα μαλλιά που πρέπει να δείτε αν σκέφτεστε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή

Keywords
Τυχαία Θέματα