Το ματ κραγιόν που θα παραμείνει στο νεσεσέρ σας και τη φετινή σεζόν

Τα ματ κραγιόν ήρθαν για να μείνουν. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν και το λατρεύετε το ξέρω. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που τα μεγαλύτερα beauty brands δημιούργησαν απίστευτες φόρμουλες που χαρίζουν έντονο χρώμα που παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

Αγαπημένο δικό μας και των celebrities παράλληλα είναι το YSL Rouge Pur Couture The Slim. Είναι

δημιουργία του Διευθυντή Ομορφιάς της YSL Beauté, Tom Pecheux, ο οποίος αποφάσισε να ντύσει τα χείλη με couture δερμάτινο ματ αποτέλεσμα που είναι εξαιρετικά άνετο και ευκολοφόρετο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YSL Beauty Official (@yslbeauty) στις 13 Νοέ, 2018 στις 3:27 πμ PST

Η υφή, το χρώμα αλλά και η συσκευασία είναι couture και casual. Εμπνευσμένο από την ένταση και την ελαστικότητα του δέρματος, τονίζει άμεσα τα χείλη, προσφέρει τέλεια κάλυψη και πολύ έντονο ματ αποτέλεσμα με μία μόνο κίνηση. Η απαλή σύνθεση απλώνεται σαν κρέμα στα χείλη ενώ η ανάλαφρη και ελαστική υφή του σας κάνει να ξεχνάτε ότι το φοράτε. Το Rouge Pur Couture The Slim στην ουσία αλλάζει τους κανόνες αφού χάρη στο πολύ λεπτό, τετραγωνισμένο σχήμα εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή έτσι να τονίζετε τις καμπύλες των χειλιών. Κλασικό και couture αλλά, ταυτόχρονα, αβίαστα cool.

Ο δημιουργός του δείχνει να λατρεύει τις γυναίκες αφού τους χάρισε ένα κραγιόν που χαρίζει το αποτέλεσμα που αγαπούν αλλά και μια συσκευασία που χωρά ακόμα και στο μικρότερο clutch.

Ο ίδιος μάλιστα εξηγεί γιατί αγαπά ο ίδιος και κυρίως εσείς τη συγκεκριμένη φόρμουλα:

“Η πυκνή, πουδρέ υφή και το έντονο χρώμα του απαιτούν τέλειο περίγραμμα. Ένα μυστικό των επαγγελματιών makeup artist είναι ότι σχηματίζουν ένα τετράγωνο σχήμα γύρω από το τόξο των χειλιών προτού βάψουν τα χείλη. Γι’ αυτό κι εγώ απλοποίησα τη διαδικασία εφαρμογής και σχεδίασα ένα τετράγωνο κραγιόν που βοηθά τις γυναίκες να δημιουργούν μόνες τους ακριβές περίγραμμα. Για να δείχνουν πιο σαρκώδη τα χείλη, ξεκινάω από το κέντρο του επάνω χείλους, χρησιμοποιώντας τις τετράγωνες γωνίες του κραγιόν, για να τονίσω το τόξο. Μετά δουλεύω προς τις γωνίες, χρησιμοποιώντας τα πλαϊνά του τετράγωνου κραγιόν, για να σχηματίσω το περίγραμμα του επάνω και του κάτω χείλους με απόλυτη ακρίβεια. Έτσι τονίζονται οι φυσικές καμπύλες των χειλιών, προσφέροντας αυτό το ‘push up’ αποτέλεσμα που δίνει όγκο.”

Διαβάστε ακόμη:

Η Hailey Baldwin έβαψε τα μαλλιά της ξορκίζοντας το μουντό χρώμα του χειμώνα

Τα extra οικονομικά φον ντε τεν που αγαπούν οι διασημότεροι make up artists!

Keywords
Τυχαία Θέματα