Το νέο χρώμα μαλλιών της Hailey Bieber είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν!

Όσο τέλεια μαλλιά κι αν έχεις, έρχεται κάποτε η στιγμή που επιθυμείς διακαώς μια αλλαγή! Κάτι τέτοιο μάλλον συνέβη και με την Hailey Bieber η οποία έπειτα από χρόνια …τελειοποίησης του χρυσαφένιου χρώματος των μαλλιών της, αποφάσισε ν’ αλλάξει απόχρωση.

Το διάσημο μοντέλο πριν λίγες μέρες ανέβασε φωτό της στο Instagram με ένα υπέροχο, πλούσιο καστανό χρώμα που όχι μόνο είναι πιο κοντά στη φυσική της απόχρωση αλλά βρίσκεται στα πιο δυνατά hair

color trends για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη φωτό η Hailey δεν έγραψε τίποτα, παρά μόνο έβαλε ένα… μανιταράκι – μια ενδιαφέρουσα σύμπτωση καθώς η νέα απόχρωση των μαλλιών της είναι η πολυσυζητημένη “mushroom-brown”, που θεωρείται από τις πιο πολυπόθητες αυτή τη στιγμή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

«Η “mushroom” απόχρωση είναι ένας υπέροχος τρόπος ν’ αναβαθμίσεις το καστανό χρώμα των μαλλιών χωρίς να…παραστρατήσεις πολύ από το φυσικό χρώμα» εξηγεί στο POPSUGAR ο celebrity colorist, Guy Tang παρατηρώντας πως «οι καστανομάλλες τείνουν να δυσκολεύονται περισσότερο ν’ αλλάξουν το look τους». Πράγματι, υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και τεχνικές για να δοκιμάσει μια γυναίκα αν είναι ξανθιά, ωστόσο για τις καστανές οι επιλογές (μεταξύ των οποίων ένα σκούρο balayage) είναι κάπως πιο περιορισμένες. Το mushroom-brown συνδυάζει ανταύγειες σε πιο ψυχρούς χρωματικούς τόνους με τη ζεστή βάση που έχουν οι περισσότερες αποχρώσεις του καστανού. Το αποτέλεσμα συχνά εμπλουτίζει με μια ανεπαίσθητη σταχτί-μωβ χροιά τα μαλλιά και, ακριβώς επειδή φέρνει κοντά θερμές και ψυχρές ανταύγειες, το κάνει ταιριαστό στους περισσότερους τόνους επιδερμίδας.

Κάποιοι experts, πάλι, κατατάσσουν το είδος της απόχρωσης που επέλεξε η Bieber στο trend που αποκαλούν “Expensive brunette”. Όπως εξήγησε στο Glamour ο celebrity hairstylist Tom Smith «το Expensive brunette έχει να κάνει με μια πιο πλούσια αίσθηση και διάσταση στο καστανό χρώμα και τις λεπτομέρειες του». Δημιουργείται προσθέτοντας πολλαπλές, βαθύτερες αποχρώσεις ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει πιο πολυδιάστατο και πολυτελές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Πώς εξηγεί ο ίδιος ότι μια κατεξοχήν ξανθιά όπως η Bieber διάλεξε να κάνει τα μαλλιά της καστανά; «Στον κόσμο των celebrities συχνά ισχύει το “όσο πιο τολμηρό, τόσο το καλύτερο” γι’ αυτό τόσες διάσημες γυναίκες είναι ξανθιές ή επιλέγουν τεχνητές αποχρώσεις στα μαλλιά τους και περούκες. Τώρα όμως που οι καστανές αποχρώσεις μπορούν να δείχνουν εξίσου πολυδιάστατες και ενδιαφέρουσες όσο και οι πιο ανοιχτές ή τολμηρές, πολλές celebrities εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τα πιο σκούρα χρώματα» εξηγεί. Αν ενδιαφέρεσαι να υιοθετήσεις το trend όπως συμβουλεύει ο ίδιος «είναι σημαντικό να συζητήσεις με τον colorist σου αν ταιριάζουν καλύτερα στην επιδερμίδα σου οι πιο ζεστοί ή οι πιο ψυχροί τόνοι, ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτοί ή πιο σκούροι θέλεις να είναι. Στους πιο ζεστούς τόνους συγκαταλέγονται οι καφέ, καραμελέ, χάλκινοι και χρυσοί ενώ στους ψυχρούς οι iced σοκολατί, σταχτί, taupe και silver».

Για να επανέλθουμε πάντως στην Hailey Bieber, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει επιλέξει μια πιο σκούρα απόχρωση: Το 2015 είχε βάψει τα μαλλιά της σε ένα πλούσιο, βαθύ καστανό χρώμα για την εμφάνισή της στο Met Gala κάτι που όμως αποδείχθηκε μια…βραχυπρόθεσμη αλλαγή. Σε ένα μόλις μήνα γύρισε πίσω στο αγαπημένο της ξανθό. Μένει να διαπιστώσουμε αν αυτή τη φορά η “mushroom brown”/“expensive brunette” αλλαγή της θα κρατήσει περισσότερο!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το τρικ που μπορείς να κάνεις μέσα στο ντους για πιο απαλά & λαμπερά μαλλιά!

Μαλλιά που σπάνε: Τι φταίει και τι μπορείς να κάνεις;

Η Carolina Herrera λάνσαρε σειρά μακιγιάζ & τα θέλουμε όλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα