Το spoiler του Γιώργου Γεροντιδάκη για τις “Άγριες Μέλισσες”: “Θα αντιδράσει ακραία…”

Συνέντευξη στο περιοδικό TV O’Clock παραχώρησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον Μελέτη στις “Άγριες Μέλισσες”. 

Ο ηθοποιός αναφερόμενος στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, έκανε αποκαλύψεις για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με τα όσα είπε, σύντομα ο Μελέτης θα μάθει το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Κλεομένης και θα αντιδράσει ακραία: “Υπάρχει μια πολύ ωραία σκηνή γι’ αυτό το κομμάτι. Δεν το ανακαλύπτει απλά… Δεν ξέρει την αλήθεια για τον λόγο που παντρεύτηκε την Πηνελόπη, αλλά για το τι εστί Κλεομένης. Θα αντιδράσει ακραία. Δεν θα τον σκοτώσει, όμως”.

Όσο για

το πώς θα αντιδράσει ο Δούκας όταν θα μάθει τα συναισθήματα που τρέφει ο Μελέτης για την Πηνελόπη, ανέφερε: “Ο Μελέτης δεν κρύβεται. Δέχεται τα πάθη του και τα λάθη του. Δεν κάνει πίσω στις επιλογές του. Και αυτό μου αρέσει στον Μελέτη. Είναι αντιήρωας. Θα δεχτεί τις συνέπειες και για τη σχέση του με την Πηνελόπη αλλά και για τον Κλεομένη.

Και θα έρθει αντιμέτωπος με την αντίδραση του Δούκα. Ο Μελέτης λέει στον Δούκα κάποια πράγματα που δεν είναι εύκολο να τα δεχτεί. Οπότε την πληρώνει για όλα σε σχέση με την Πηνελόπη. Ο Δούκας είναι τόσο σκληρός που ίσως του ζητήσει να κάνει πίσω. Αλλάζει, όμως, η στάση του Μελέτη στα πράγματα με το σκηνικό με τον Δούκα”.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef! 

Ηθοποιός από τις “Άγριες Μέλισσες” αποκαλύπτει ότι έχασε 25 κιλά τους τελευταίους τρεις μήνες 

Βγήκαν τα μαχαίρια στο MasterChef: Η κόντρα της Κατερίνας με τον Γιώργο 

Keywords
Τυχαία Θέματα