Τριαντάφυλλος: Απαντά στο άγριο ξέσπασμα της αδερφής του Σάκη

Ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης Κατσούλης γνωρίστηκαν και δέθηκαν στο Survivor του 2021 και μετά το τέλος αυτού συνέχισαν να κάνουν κολλητή παρέα. Όταν ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο «Survivor All Star», ο Τριαντάφυλλος τον στήριζε καθημερινά, ωστόσο αυτό στην πορεία άλλαξε.

Όταν ο τραγουδιστής είδε πως ο Σάκης Κατσούλης έκανε παρέα μέσα στο παιχνίδι με έναν παίκτη που ήταν κατά του, ενοχλήθηκε έντονα και άρχισε να στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη. Την ίδια άποψη είχε και στον τελικό, με αποτέλεσμα η αδερφή

του Σάκη Κατσούλη – με την οποία γνωρίζονται – να ξεσπάσει δημόσια.

«Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα; Πόσο σε πονάει; Να έρθεις εδώ να τα πεις… Οι άντρες τα λένε στο πρόσωπο και όχι από πίσω», έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, φωτογραφίζοντας τον Τριαντάφυλλο.

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στην αδερφή του Σάκη Κατσούλη μετά το δημόσιο ξέσπασμα

«Ας έβαζε και το όνομά μου… Αλλά για ποιο λόγο βρε αγάπη μου γλυκιά; Να δείξετε όλα τα stories που έχω κάνει κι αν έχω πει κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, τότε τα παρατάω, φεύγω και δεν ξαναμιλάω. Δεν έχω πει τίποτα κακό για κανέναν.

Και μην ξεχνάς, αν το λες για μένα αυτό, κορίτσι μου όμορφο, ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου και στείλαμε κι ένα βιντεάκι σε έναν ρεπόρτερ για να δείξουμε στον Σάκη ότι είστε πολύ καλά, γιατί είχε άγχος το παιδί για την οικογένειά του. Η οικογένειά σας είναι εξαιρετική και ερχόμουν συχνά σπίτι σου, αν θυμάσαι καλά, και κάναμε και αγώνα το 2021 μαζί.

Όπως ο Σάκης ταυτίστηκε με έναν παίκτη που ήταν αντίπαλός μου έτσι και εγώ έκανα το ίδιο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω και δεν εύχομαι τα καλύτερα για εκείνον. Μπράβο που κέρδισε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Τριαντάφυλλος.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο μεγάλος τελικός

 Γωγώ Φαρμάκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο! Ο τρόπος που το εντόπισε και η συνάντηση με τον ληστή

 Τριαντάφυλλος για Μπάρτζη: «Πέρασες 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα