Τριαντάφυλλος για Survivor: «Το λέω για πρώτη φορά, έριξα ένα 1000άρικο σε ψήφους στη…»

Μπορεί στο «Survivor» του 2021 ο Τριαντάφυλλος να γνωρίστηκε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη και να έγιναν πολύ καλοί φίλοι, όμως σήμερα κυριολεκτικά δεν μιλιούνται.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε που ο Σάκης Κατσούλης έκανε παρέα με τον Γιώργο Κόρομι μέσα στο «All Star» και έτσι σταμάτησε να τον υποστηρίζει. Μάλιστα, στον τελικό ο Τριαντάφυλλος ήθελε νικητή τον Νίκο Μπάρτζη και όχι τον Σάκη Κατσούλη, γεγονός που παραξένευσε και στενοχώρησε τον δεύτερο.

Το πρωί της Δευτέρας 21/8, ο Τριαντάφυλλος θέλησε

μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» να δώσει τη δική του απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, θέλωντας να ξεκαθαρίσει τη στάση του απέναντι σε εκείνη και τον αγαπημένο της.

«Δεν ξέρω τι σοκ έχεις πάθει μαζί μου, Μαριαλένα μου, αλλά όταν κάποια στιγμή βρεθούμε, θα σου δείξω τον λογαριασμό τηλεφώνου που για σένα, την ημέρα που ήσουν υποψήφια για να φύγεις, έριξα ένα 1000αρικάκι σε ψήφους, επειδή είσαι αδερφή μου», τόνισε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Όταν σε βλέπω στον ώμο του Κόρο, που μαζί κλαίγαμε και λέγαμε χίλια-δυο, τι άλλο θέλεις να σου πω ρε φίλε; Αν ήμουν πονηρός, Σάκη μου, θα έλεγα: δεν πειράζει, θα έχουμε ένα κοινό με τον Κόρο, θα έχουμε και οι δύο φιλαράκι τον Σάκη. Αλλά ξέρεις ότι δεν είμαι τέτοιος, δεν θα σε πουλούσα ποτέ».

Τέλος πρόσθεσε: «Για τη Μαριαλένα δεν έχω πει κάτι κι αν έχει πάθει σοκ, θα της στείλω να δει τι έχω κάνει για εκείνη, θα στείλω τους λογαριασμούς. Εγώ θέλω αυτά τα δύο παιδιά να είναι πάντα καλά κι ευτυχισμένα. Κάποια στιγμή θα κάνουμε μία συζήτηση, γιατί πρέπει. Δεν έχουμε μιλήσει εδώ και ενάμιση χρόνο, στεναχωριέμαι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Τριαντάφυλλος

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Βίσση: Δεύτερη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μετά το sold out σε χρόνο – ρεκόρ

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Είναι αναγκαστικά πια σημείο αναφοράς για μένα»

Χάρης Ρώμας: «Θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά προτού εκδηλώσουν τα κόμπλεξ και τις παθογένειές τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα