Τριαντάφυλλος κατά Βασάλου: «Κάνουνε λυκοφιλίες, που είναι η αληθινή φιλία;»

Φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές των celebrities σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes». Όταν στην οθόνη προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τις διακοπές του Κωνσταντίνου Βασάλου μαζί με την παρέα του στην Πάρο, ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε στον αέρα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εθεάθη σε παραλία του νησιού μαζί με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τον Fipster, με τους οποίους είχε επισκεφτεί προηγουμένως τα Κουφονήσια. Εκεί, συνάντησαν την Όλγα Ντάλλα και τον Ηρακλή Τσουζίνοφ,

που γνωρίσαμε στο GNTM, οι οποίοι φημολογείται ότι είναι ζευγάρι.

Όταν, λοιπόν, η ομάδα της εκπομπής σχολίασε τις εν λόγω φωτογραφίες, λέγοντας πόσο ωραία παρέα είναι και πόσο όμορφοι είναι όλοι, ο Τριαντάφυλλος τους διέκοψε και εξέφρασε τη διαφωνία του.

«Και δένουνε και κάνουνε λυκοφιλίες. Πολύ ωραία. Έλα μωρέ τώρα, πού είναι η αληθινή φιλία εδώ πέρα; Πού είναι οι φιλίες οι αληθινές; Είναι αληθινή φιλία τώρα αυτό, έτσι νομίζεις;

Μην μιλάμε για φιλίες. Είναι απλά “βρεθήκαμε, θα περάσουμε ωραία”. Όπως κι εγώ, αν βρεθώ σε ένα νησί με δυο τρία παιδιά μπροστά και θα κάνουμε παρέα», ήταν τα λόγια του Τριαντάφυλλου.

«Τριαντάφυλλε, σε έχει επηρεάσει η πανσέληνος. Είσαι αρνητικός, γιατί;», είπε η Μαριάντα Πιερίδη απευθυνόμενη στο τραγουδιστή, με τον ίδιο να απαντάει: «Όχι, δεν είμαι αρνητικός, είμαι πολύ θετικός με θετική ενέργεια, αλλά μη μου λέτε για αληθινές φιλίες τώρα. Είναι ωραία παιδιά αλλά φίλοι δεν είναι».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μπάρτζης: Χτύπησε άτομο της παραγωγής του Survivor; Η απάντησή του

 Josephine: Ανανέωσε τη συνεργασία της με την Panik Records

 Άντζελα Δημητρίου: Οι πρώτες δηλώσεις για την εγγονή της – «Μου μοιάζει»

Keywords
Τυχαία Θέματα