Τζεφ Μοντάνα: Η αινιγματική ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Το πρωί της Παρασκευής 4/3, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρω1νό με αφορμή τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Τζεφ Μοντάνα, μετά την αποκάλυψη της ίδιας ότι αποτελεί ένα από τα θύματα του ηθοποιού – σκηνοθέτη.

«Βλέπω και αυτόν τον μαντράχαλο εδώ πέρα, δυο μέτρα που είναι, πως τον λένε, το Τζεφ, ξέρω κι εγώ τι είναι… Τον βλέπω να κάνει δηλώσεις και να λέει ότι είναι μάρτυρας. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει σε αυτή την υπόθεση…Κι εγώ δε γνώριζα το πραγματικό του όνομα, ούτε γνώριζα ποιος είναι. Βλέπω έναν αδύνατο εδώ πέρα που δε ντρέπεται να

λέει ότι ο Λιγνάδης που είναι και 1 και 50 τον βίασε πριν από χρόνια.

Τον βλέπω να λέει ότι είναι μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση, καμία σχέση με την υπόθεση. Έμαθα ότι το επώνυμό του είναι Ασημακόπουλος. Δεν είναι στον κατάλογο των μαρτύρων και δεν έχε εξεταστεί και ποτέ.Έρχεται εδώ, κανάλια τον φιλοξενούν. Είδα να δίνει και συνέντευξη σε σημαντικό κανάλι, να αναφέρεται στο όνομά μου. Μου έκανε και ένα εξώδικο. Πραγματικά γελάω, δεν ξέρω τι να πω κι εγώ», ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια.

Η Τζεφ Μοντάνα βλέποντας όλα όσα είπε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη για εκείνη, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, η ίδια έγραψε: «Μαζί μου ασχολείσαι».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 Τάκης Καραγκούνιας – Survivor: Η πρώην σύζυγός του μιλάει πρώτη φορά για εκείνον – «Το δικό μας κεφάλαιο…»

 Γιάννης Τσολάκης: Απαντά για τη σχέση του με την Σοφιάννα και τη Μέι μετά την αποχώρησή του

 Κάτια Ζυγούλη: «Συγκινούμαι με τον Απόστολο στο Survivor, μας έχει βάλει τα γυαλιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα