Τζίνα Ντρούλις: Ανακοπή καρδιάς για τη δημοσιογράφο που είχε διαγνωστεί με καρκίνο

Τον Οκτώβριο του 2022 η Τζίνα Ντρούλις εξομολογήθηκε ότι διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι ύστερα από ενοχλήσεις που είχε στο στομάχι. Η δημοσιογράφος θεωρούσε στην αρχή πως αυτό που ένιωθε μπορεί να ήταν λόγω στεναχώριας, όμως στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει εξετάσεις, όπου της βρήκαν μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι σε μεγάλο όγκο.

Πριν από λίγη ώρα, ο αδερφός της Τζίνας Ντρούλις, Φίλιππος Καμπούρης, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως η δημοσιογράφος έπαθε ανακοπή

καρδιάς, αλλά ύστερα από ανάνηψη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας κατάφερε να ζήσει.

Μάλιστα, ο ίδιος προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν για την Τζίνα Ντορούλις, ενώ παρράλληλα αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσει η καρδιά της να χτυπά ξανά, ήταν έτοιμοι να την μεταφέρουν για νεκροψία.

Η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη για την Τζίνα Ντρούλις

«ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Καμπούρης.

Διαβάστε ακόμα:

Άκης Παυλόπουλος: «Όταν πλησιάζεις στην σύνταξη, όλα αυτά είναι αστεία»

Αγγελική Νικολούλη: Με μαγιό και ψάθινο καπέλο στην παραλία -Φωτογραφία

Χρήστος Συριώτης: Συγκλονίζει για τη φωτιά στο Λουτράκι -«Μας ξύπνησαν άσχημες μνήμες, η κατάσταση ήταν αποπνικτική»

Keywords
Τυχαία Θέματα