Τζώρτζης Μονογυιός: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του -«Λες και ήξερες ότι θα φύγεις»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 8/1 από την ημέρα που ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, έπειτα από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο θάνατος του γνωστού επιχειρηματία βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του και τους αγαπημένους του ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός δεν είναι πια κοντά τους.

Με αφορμή, λοιπόν, τον έναν χρόνο που συμπληρώνεται σε λίγες μέρες από την ημέρα του θανάτου του, η

μητέρα του, Ελένη Ξυδάκη προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία της με τον γιο της και τη συνόδευσε με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Την Κυριακή 8/1/23 ένας χρόνος χωρίς εσένα. Ένα μήνυμα στο κινητό μου και όλα τελείωσαν. Μπορεί να έφυγες για πάντα, αλλά είσαι πάντα κοντά μου. Οι αναμνήσεις, το χαμόγελό σου, το βλέμμα σου, οι συζητήσεις μας, η μυρωδιά σου, τα φιλιά σου μια μέρα πριν λες και ήξερες ότι θα φύγεις. Είναι πράγματα που δεν θα με εγκαταλείψουν ποτέ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ, ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!» έγραψε η Ελένη Ξυδάκη για τον Τζώρτζη Μονογυιό.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Δάντης: Το τρυφερό μήνυμα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αναχώρησή της για τον Άγιο Δομίνικο

Παρουσιαστής του ANT1 θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Γαία Μερκούρη: Ποζάρει αγκαλιά με τον Άγγελο Λάτσιο -Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα