Τζώρτζης Μονογυιός: Όσα αποκαλύπτει ο άνθρωπος που του μίλησε μια ώρα πριν την τραγωδία

Σοκ έχει η προκαλέσει η είδηση για το φριχτό τροχαίο με τη Ferrari όπου σκοτώθηκε χτες το βράδυ στη Βούλα (13/01) ο 45χρονός Τζώρτζης Μονογυιός. Η πρώτη βόλτα με το υπερπολυτελές αυτοκίνητο που μόλις είχε αγοράσει, ήταν και η τελευταία για τον επιχειρηματία από τη Μύκονο.

Σήμερα το μεσημέρι (14/01), ο Γιάννης Δαραβίγκας που ήταν άνθρωπος από το περιβάλλον του Τζώρτζη Μονογυιού, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Alpha,

«T-Live» και αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον 45χρονο μία ώρα πριν από την τραγωδία.

«Στις 7.15 με πήρε τηλέφωνο. Είχε να με πάρει 15 ημέρες και σκέφτηκα ότι κάτι θέλει. Μου είπε ότι έχει πάρει το καινούριο αυτοκίνητο και με ρώτησε εάν θέλω να δώσουμε ραντεβού στο Κολωνάκι για να το δω. Πάντα όταν έπαιρνε ένα αμάξι με έπαιρνε τηλέφωνο. Με είχε σαν πατέρα του. Του είπα ότι κάνει κρύο στο Κολωνάκι. Τότε μου πρότεινε να περάσει από το σπίτι να με πάρει και να πάμε. Του είπα να το αφήσουμε και θα τον έπαιρνα τηλέφωνο. Μία ώρα μετά με πήρε ένας φίλος μου γιατρός και μου είπε τα δυσάρεστα. Δε μπορούσα να το πιστέψω, πήρα τα τηλέφωνα και τελικά ήταν έτσι…», είπε ο κ. Δαραβίγκας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε το βίντεο:

 Διαβάστε επίσης:

Dancing with the Stars: Έρχεται με διπλό επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα!

Υπάτιος Πατμάνογλου: Το μήνυμα για τον θάνατο του Μονογυιού, πέντε χρόνια μετά το τροχαίο με την Porsche

Νικόλας Παπαπαύλου-Big Brother: Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή του σε ταινία ερωτικού περιεχομένου

Keywords
Τυχαία Θέματα