Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Ένιωσα άσχημα γιατί εκπομπή σχολίαζε το κατά πόσο είμαι ικανή»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από τη Φαίη για το «Voice». Πέρυσι, η ίδια ήταν παρουσιάστρια στο backstage, ωστόσο χθες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που ήθελε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να παίρνει τη θέση της.

«Από την πλευρά μου δεν νιώθω ότι έκανα κάποιο λάθος στο Voice πέρυσι και από τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν, θεωρώ ότι όλα

έχουν πάει πολύ καλά», σχολίασε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν θα βρίσκεται στα παρασκήνια του talent show, η ίδια ήταν ξεκάθαρη: «Νιώθω ότι δεν είμαι η αρμόδια για να πω αν θα είμαι ή όχι στο The Voice, αυτή είναι η δουλειά άλλων. Τιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους για τους οποίους έχω δουλέψει είτε δουλεύω είτε έχω δουλέψει στο παρελθόν, δεν νιώθω ότι πρέπει εγώ να το απαντήσω αυτό. Πέρυσι μου έγινε μια ανάθεση ενός ρόλου, το έκανα με μεγάλη χαρά, ένιωσα ότι πήγε καλά, έγινε τελευταία στιγμή, δεν το είχα ξανακάνει και για εμένα ήταν μια νέα συνθήκη».

Παράλληλα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου εξέφρασε την ενόχλησή της με όσα ειπώθηκαν σε εκπομπή για τις ικανότητές της: «Εμένα δεν με ενοχλεί να ακούγεται ότι θα το κάνει κάποιος άλλος γιατί εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω συμφωνήσει κάτι με την παραγωγή. Δεν μας ανήκει καμία θέση. Χθες ένιωσα λίγο άσχημα γιατί είδα μια εκπομπή – και σε site το διάβασα – που σχολίαζαν το κατά πόσο είμαι ικανή και κατά πόσο έχω ικανοποιήσει ένα κανάλι.

Αυτά είναι πολύ παλιά, δεν πας να δείξεις έναν άνθρωπο με το δάχτυλο για τη δουλειά του, μπορείς να πεις αν σου αρέσει ή αν δεν σου αρέσει, δεν είναι ανάγκη να μπει και το προσβλητικό σχόλιο. Γενικά το λέω, αυτή είναι η άποψή μου. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο».

Διαβάστε ακόμα:

 Πρωινό μας 26/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

 Ελεονώρα Μελέτη: Έξαλλη με γυναίκα που έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία στον άνδρα της

 Αιμιλιάνο Μάρκου για GNTM: «Δεν υπάρχει παιδί που να έχει επικοινωνία με τους κριτές»

Keywords
Τυχαία Θέματα