Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας: «Από ένα σημείο και μετά δε μπορούσα να περπατήσω»

Η Βάνα Μπάρμπα άνοιξε την καρδιά της στον Αλέξη Μίχα και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, περιγράφοντας πόσο την άλλαξε ως άνθρωπο, ενώ αποκάλυψε πώς κατάλαβε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

«Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να μας διδάξει και να μας δοκιμάσει. Κάπου θέλει να με πάει, κάτι θέλει να μου μάθει. Μέσα από τον πόνο ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος. Έχω άλλη ενσυναίσθηση, άλλο νοιάξιμο για τους ανθρώπους. Πιστεύω

με έκανε καλύτερο άνθρωπο», είπε η Βάνα Μπάρμπα για τις αλλαγές στη ζωή της μετά το πρόβλημα της υγείας της.

Η ηθοποιός στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Ήμουν τρομερά ματαιόδοξη και εγωίστρια. Αυτό που πρέπει να κάνεις όταν έρχεται το κακό, είναι να πολεμάμε τον φόβο. Ο φόβος για την καθημερινότητα, ο φόβος για το αν θα έχεις δουλειά, ο φόβος για το αν σε χτυπήσει κάποιος καρκίνος… Πρέπει να τον νικάμε τον φόβο».

Σε ερώτηση για το πώς κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει στην υγεία της, η Βάνα Μπάρμπα εξομολογήθηκε: «Αντιλήφθηκα το πρόβλημα υγείας, όταν συνειδητοποίησα πως δεν έχω ενέργεια, δεν είχα όρεξη να δουλέψω. Η σκηνή χρειάζεται ενέργεια.

Από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να περπατήσω, άρχισα να μην έχω καθόλου δύναμη. Μετά καταλάβαμε ότι υπάρχει ένα θεματάκι, το πολεμήσαμε, πάμε πολύ καλύτερα και είμαι έτοιμη να κάνω έναν καινούργιο κύκλο».

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννης Απέργης: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά!

 Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος: «Μου δημιούργησε στον λεμφαδένα αυτοάνοση κακοήθεια, έκανα βαρύ χειρουργείο»

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η αντίδραση, όταν ρωτήθηκε για τον γάμο του Αγγελόπουλου

Keywords
Τυχαία Θέματα