Βαγγέλης Περρής για δηλώσεις Καπουτζίδη: «Είναι ξεκάθαρο ότι απευθύνεται στον Νίκο Μουτσινά»

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Το Πρω1νό πρόβαλε και σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με γνωστό παρουσιαστή, οι οποίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων:

«Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται μαζί με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω

τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω τον άλλον με το δάχτυλο για να γελάσουμε”».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος ανέφερε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για τον Νίκο Μουτσινά.«Απευθύνεται στον Νίκο Μουτσινά. Είναι ξεκάθαρο, μην κοροϊδευόμαστε! Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ο κόσμος γύρω και όλοι αναπροσδιορίζουμε τον τρόπο που κάνουμε χιούμορ. Δεν είναι το ίδιο χιούμορ που κάναμε πριν από 10 χρόνια.

Ο Καπουτζίδης έχει καταφέρει να κάνει τέτοια έργα και να προκαλέσει το γέλιο και να περάσει καλά, μέσα από τις παραστάσεις και την τηλεόραση, χωρίς να θίξει κανέναν και χωρίς εσύ σαν θεατής να αισθανθείς άβολα. Πριν από 15 χρόνια ήταν διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε τον κόσμο.

Αν το “Όλα” του Θέμου γινόταν σήμερα θα είχε άλλα βινετάκια. Ενώ όλα αλλάζουν γύρω μας με ορμή, εμείς εξακολουθούμε να κάνουμε χιούμορ με τα ίδια πράγματα. Φυσικά και συμφωνώ με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Νομίζω ότι είναι ένα λάθος αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Περρη.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

 Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από πρόσωπο της πολιτικής»

Μάρια Τζομπάνακη: Αποκάλυψε πως ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης

 Πέτρος Φιλιππίδης: Η αποστομωτική απάντηση στον Γιώργο Λέφα μέσα από τη φυλακή, μετά τις δηλώσεις του

Keywords
Τυχαία Θέματα