Βασιλική Μιλλούση: Αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -«Ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή…»

Πριν από μερικούς μήνες και μετά την γέννηση των δύο παιδιών της, η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει ενεργά στην ενόργασνη, με τους θαυμαστές και τους ανθρώπους που την αγαπάνε και τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα να χαίρονται ιδιαίτερα με την απόφασή της.

Μπορεί η εμφάνισή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πριν από δύο περίπου εβδομάδες να άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και να βραβεύτηκε ως «αθλήτρια σύμβολο», ωστόσο, μετά από 4,5 χρόνια απουσίας από την αγωνιστική δράση, η Βασιλική Μιλλούση

αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μάλιστα, μετά τον αποκλεισμό της, η γνωστή αθλήτρια προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της στις οποίες πρωταγωνιστεί και ο σύζυγός της,  Λευτέρης Πετρούνιας, όπου τις συνόδευσε με ένα κείμενο μέσα από το οποίο τονίζει -μεταξύ άλλων- πως είναι ώρα να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της.

View this post on Instagram

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi)


«Και να που ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή.. ο πρώτος στόχος δεν τελείωσε με επιτυχία αλλά ίσως και να μην γινόταν μέσα σε οχτώ μήνες και με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό να καταφέρω να προκριθώ για το Παγκόσμιο, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί με στηρίξατε πάρα πολύ με όλα τα μηνύματα και τις ευχές σας! ..Για την ώρα θα αφοσιωθώ στα κορίτσια μου που μου έλειψαν και θα επαναπροσδιορίσω το στόχο μου με ηρεμία», έγραψε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Σε σοκ ο Μαθιός -Ομολογεί στη Βασιλική ότι σκότωσε τον Στεφανή

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι έζησα τον μεγαλύτερό μου φόβο»

Αγγελική Νικολούλη: «Λύγισε» on air για τον Γιώργο Καραϊβάζ -«Συγκινήθηκα πολύ που…»

Keywords
Τυχαία Θέματα