Βασίλης Χαλακατεβάκης – Δέσποινα Μαραγκουδάκη: Βάφτισαν την κόρη τoυς -Η μικρή πήρε δύο ονόματα!

Το 2022 ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η Δέσποινα Μαραγκουδάκη υποδέχτηκαν την κόρη τους και από τότε ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας!

Ωστόσο, το να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες.

«Είμαστε από τα ζευγάρια που δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να φέρουμε στον κόσμο ένα μωρό. Είμαστε αυτή η κατηγορία. Έχουμε διαρκείς αγωνίες μέχρι να φτάσουμε στο αποτέλεσμα, το οποίο ήταν το τελευταίο μας χαρτί. Δεν υπήρχε κάτι άλλο από εκεί και πέρα. Περάσαμε δηλαδή μία εξαετία μεγάλη με ό,τι μπορεί να περάσει κανείς.

Δεν είχαμε νεύρα, είμαστε

πολύ κοντά κι αγαπημένοι. Μαζί σε αυτό. Τα βιώσαμε και τα μάθαμε όλα. Μπορούμε να ενημερώσουμε όποιον θέλει για ό,τι θέλει. Η παράσταση είχε γίνει πριν έξι χρόνια ως αποτέλεσμα αυτού που θέλαμε να έρθει. Δεν ήρθε την περίοδο που επιθυμούσαμε, αλλά το επαναλαμβάνουμε. Είναι ένα δημιούργημα, ένα παιδί πριν το ανθρώπινο παιδί πια», είχε εξομολογηθεί η Δέσποινα Μαραγκουδάκη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Πριν από μερικές ώρες, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης γνωστοποίησε μέσα από τα social media πως η κόρη του βαφτίστηκε και συγκεκριμένα με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το ζευγάρι επέλξε δύο ονόματα για την μικρή, Άρτεμις – Αγγελική.

View this post on Instagram

A post shared by Βασίλης ΧαλακατεβάκηςΒ (@vasilis_halakatevakis)

Διαβάστε ακόμα:

Εκλογές 2023: Η Πόπη Τσαπανίδου έριξε την ψήφο της αγκαλιά με το εγγόνι της -Φωτογραφία

Βασίλης Κικίλιας: Αγκαλιά με την Τζένη Μπαλατσινο έξω από το εκλογικό κέντρο -Φωτογραφίες

Ξέσπασε η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Θα μηνυθεί η συγκεκριμένη κυρία, τέλος με τα σκουπίδια κάποιων»

Keywords
Τυχαία Θέματα