Βασίλης Χαλακατεβάκης: Συγκινημένος στη βάφτιση της κόρης του -Οι πρώτες δηλώσεις

Το απόγευμα της Κυριακής 25/6 ο Βασίλης Χαλακατεβάκης γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως βάφτισαν την κόρη του μαζί με τη σύζυγό του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο, μέσα από το οποίο αποκάλυψε πως η μικρή του πριγκίπισσα πήρε δύο ονόματα, Άρτεμις – Αγγελική. Η βάφτιση της μικρής έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στον Άγιο Γεώργιο στη Ριζούπολη.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» βρέθηκε δίπλα στο ζευγάρι

στο χαρμόσυνο αυτό γεγονός και εξασφάλισε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το μυστήριο. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έδειξε να είναι ιδιαίτερα συγκινημένος, αφού είναι τρισευτυχισμένος που κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους, μιας και -όπως είχαν αποκαλύψει στο παρελθόν- δεν ήταν εύκολη υπόθεση το να αποκτήσουν παιδάκι.

Όσα είπαν Βασίλης Χαλακατεβάκης και Δέσποινα Μαραγκουδάκη on camera

«Τα συναισθήματα είναι υπέροχα. Έχουμε κοντά μας όλους τους ανθρώπους που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε. Μια μεγάλη γιορτή. Το όνομά της είναι Άρτεμις – Αγγελική. Είχαμε δηλώσει πως στη βάφτιση θα γινόταν δενδροφύτευση απλώς δεν επιλέξαμε ακόμα την ημερομηνία γιατί ο καιρός είναι πολύ ζεστός. Μπορεί να τα κάνουμε αργότερα αυτά», ανέφερε το ζευγάρι στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star.

Σε ερώτηση για το πότε ήταν η πιο πρόσφατη συγκινητική στιγμή με την μικρή Άρτεμις – Αγγελική, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης εξομολογήθηκε: «Πριν από δέκα λεπτά που με είπε μπαμπάκα».

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ξεσπά μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star» -«Ψέματα και χολές που ξερνούσαν προς το πρόσωπό μου»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε η σύζυγός του, Μαρέβα μετά τη νίκη του -«Τόση δουλειά έχει κάνει, του άξιζε»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στις εκλογές -«Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα