Βασίλης Καλλίδης: Οι σκέψεις για υιοθεσία και αυτό που τον κρατάει πίσω

Ο Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time. Ο γνωστός chef ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- αν έχει σκεφτεί να υιοθετήσει ένα παιδάκι, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως το έχει κάνει πολλές φορές. Ωστόσο, εξήγησε τον λόγο που οι σκέψεις αυτές έχουν μείνει πίσω.

Παράλληλα, ο Βασίλης Καλλίδης

απάντησε για το αν θα πήγαινε ποτέ ως κριτής σε κάποιο ριάλιτι μαγειρικής στην τηλεόραση. Όσο για το πιο περίεργο πράγμα που έχει φάει…

Όσα είπε ο Βασίλης Καλλίδης στη συνέντευξή του

Θα πήγαινες κριτής σε ριάλιτι μαγειρικής;

Εξαρτάται. Αν μου έδιναν πάρα πολλά χρήματα, εννοείται (γέλια.) Στ’ αλήθεια, όμως, δεν θα πήγαινα ποτέ, γιατί δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστικό άτομο.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που έχεις φάει;

Έντομα και φίδι στην Ασία. Τρομερή εμπειρία, υπερνίκησε η περιέργειά μου, όμως σίγουρα προτιμώ ένα καλομαγειρεμένο μουσακά.

Σκέφτηκες ποτέ να υιοθετήσεις παιδί;

Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Υποθέτω πως έχω δείξει μέσω της ανιψιάς μου, της Δέσποινας, ότι θα ήμουν πολύ καλός πατέρας, όμως νιώθω ο ίδιος ακόμα παιδί και δεν αισθάνομαι έτοιμος να επωμιστώ αυτή την τεράστια ευθύνη.

Πού σε βρίσκουμε τώρα;

Με βρίσκετε στο ασιατικό εστιατόριό μου, «Pink Flamingo», στο κέντρο της Αθήνας, τελειώνω το πέμπτο μου βιβλίο με συνταγές απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ ψάχνω και ένα χώρο για το νέο μου εστιατόριο.

Διαβάστε ακόμα:

Πέμη Ζούνη: «Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιστρέφει για 11η χρονιά στον Alpha -Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό είπε το μεγάλο «ναι» στο «Ναυάγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα